loading...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΤΟ 65% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βλέπουν αρνητικά τους μουσουλμάνους και το 72% θεωρεί «βάρος» ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί οι «ελληνικές» εταίρες δημοσκοπήσεων (των πρώην κνιτών…) να μην καταδέχονται να κάνουν μια έρευνα για τις διαθέσεις της ελληνικής κοινής γνώμης για τα «προσφυγάκια» (εκτός κι αν κάνουν αλλά δεν τις ανακοινώνουν, γιατί δεν τους αρέσουν τα ευρήματα…), κάνουν όμως κάποιες ξένες.
Όπως για παράδειγμα η ιταλική Pew, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσίευσε το γνωστό περιοδικό Politico. Σύμφωνα με αυτή, πάνω από το 60% των Ελλήνων, των Ούγγρων, των Ιταλών και των Πολωνών βλέπουν αρνητικά τους Μουσουλμάνους. Μάλιστα, στην Ελλάδα το συγκεκριμένο ποσοστό φτάνει το 65%.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκαν για το αν οι πρόσφυγες είναι «βάρος», καθώς παίρνουν τις δουλειές και τα κοινωνικά επιδόματα ή αν κάνουν το έθνος… «ισχυρότερο με τη δουλειά και τα ταλέντα τους», το 72% των Ελλήνων που μετείχαν στην έρευνα απάντησαν το πρώτο.
Την ίδια στάση κρατούν απέναντι στα «προσφυγάκια» το 82% των Ούγγρων, το 75% των Πολωνών, το 65% των Γάλλων και το 53% των Γάλλων.
Επιπλέον, στις 8 από τις 10 ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες έγινε η έρευνα, πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες θεωρούν ότι τα «προσφυγάκια» αυξάνουν την πιθανότητα τρομοκρατίας στην πατρίδα τους.
Η έρευνα έγινε σε Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία και Μ. Βρετανία, με περίπου 1.000 πολίτες σε κάθε χώρα να απαντούν.
Εις ότι αφορά την Ελλάδα –κι αν δεχθούμε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι «πειραγμένα», προς την «αντιρατσιστική» κατεύθυνση- είναι απόλυτα θετικό το ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων απάντησε ενάντια στην «πολιτικώς ορθή» άποψη, μετά από 25 χρόνια καταιγιστικής «αντιρατσιστικής» προπαγάνδας!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...