loading...

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Γιατί άραγε το ΚΙΣ ανησυχεί για την «ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ»;

Γράφει ο Αντίοχος
Την προηγουμένη εβδομάδα, σας παρουσιάσαμε τα αποτελέσματα μιας πανευρωπαϊκής έρευνας
που διεξήχθη για λογαριασμό του Pew Research Center, τα οποία έδειχναν ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου στην Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Ιταλία και την Γαλλία δεν αποδέχεται τις «πολυπολιτισμικές» κοινωνίες και επιπλέον είναι και… ισλαμοφοβική.
Τα αποτελέσματα αυτά της έρευνας προκάλεσαν την… ανησυχία του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου), που εξέδωσε ανακοίνωση. Ιδού τα πιο βασικά της σημεία:
«Στα καθ’ ημάς, τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά. Η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις με τα υψηλότερα ποσοστά αρνητικών κρίσεων απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες… Η μισαλλοδοξία φαίνεται να ριζώνει στην καρδιά της κοινωνίας. Οι στερεοτυπικοί χαρακτηρισμοί, η συνομωσιολογία και οι προκαταλήψεις σε βάρος των Εβραίων και, σε δεύτερο επίπεδο, σε βάρος των μουσουλμάνων είναι διαχρονικά αποδεκτοί από το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.
Ας αποτελέσει, λοιπόν, η έρευνα αυτή εφαλτήριο για δράση. Είναι καιρός όλοι οι αρμόδιοι φορείς να αρθούν στο ύψος των ευθυνών τους…».
Παρατήρηση: στην εν λόγω έρευνα δεν υπήρχαν ερωτήματα περί «αντισημιτισμού», όπως δολίως ισχυρίζεται το ΚΙΣ, για να δικαιολογήσει το ενδιαφέρον και την… ανησυχία του, παρά μόνο για τους μουσουλμάνους – «προσφυγάκια» και μη.
Γιατί άραγε «καίγονται» οι σιωνιστές του ΚΙΣ για την λεγομένη «ισλαμοφοβία»; Μήπως γιατί είναι οι διεθνείς σιωνιστές εκείνοι που προωθούν την διάλυση των ευρωπαϊκών εθνών, μέσω της ισλαμοποίησης;

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...