loading...

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Μούγκα στα ΜΜΕ της διαπλοκής για τις αμαρτίες της οικογένειας των δράκων.

Μούγκα στα ΜΜΕ της διαπλοκής για τις αμαρτίες της οικογένειας των δράκων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Μαρέβα και ο Χριστοφοράκος της Siemens
 Δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα τα ΜΜΕ της διαπλοκής για τις αμαρτίες των Μητσοτάκηδων
Αν βρεθεί κάποιος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και διαβάσει εφημερίδες ή παρακολουθήσει τα κανάλια της διαπλοκής, θα υποθέσει ότι σε αυτή τη χώρα βρίσκεται στην εξουσία η πιο διεφθαρμένη και ανίκανη κυβέρνηση όλων των ετών, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Μπορεί ακόμη να υποθέσει, παρακολουθώντας τους κομιστές της ενημέρωσης, ότι στον αντίποδα, στην αντιπολίτευση βρίσκονται οι πιο "καθαροί" και ικανοί να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας.
Η πραγματικότητα, όμως, είναι τελείως διαφορετική. Δεν έχει προηγούμενο η επίθεση που δέχεται αυτή η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα από τα ολιγαρχικά συμφέροντα και από τα ΜΜΕ της διαπλοκής (Ίσως προηγούμενο μπορεί να αναζητήσει κανείς το 1981 όταν ερχόταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία). Δεν έχει επίσης τέλος ο δημοσιογραφικός ξεπεσμός και η μεροληψία από τα ΜΜΕ και τους τηλεοπτικούς σταθμούς που λειτούργησαν μέσα σε καθεστώς ανομίας για περίπου 25 χρόνια.
Μάθαμε, από τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια στο πλαίσιο της λειτουργίας της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων, ότι στις 28/4/05, δόθηκε δάνειο ύψους περίπου 300.000 ευρώ στον Κήρυκα Χανίων, συμφερόντων του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κων/νου Μητσοτάκη (ήταν πρόεδρος και διευθ. σύμβουλος της εταιρείας) και ενώ η εταιρεία είχε σωρευτικές ζημιές πάνω από 200.000 ευρώ.
Από το δάνειο, τα 265.000 είναι ακάλυπτα! Από το 2005 δεν έχει δοθεί κανένα ποσό και μόνο μετά από 11 χρόνια η τράπεζα πήρε πρωτοβουλίες για να ζητήσει τα χρήματά της! «Πρέπει να το δω και θα επανέλθω» αρκέστηκε να απαντήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Τρ. Πειραιώς. Να σημειωθεί ότι η εφημερίδα έχει σταματήσει να κυκλοφορεί και χρωστάει χιλιάδες ευρώ σε εργαζόμενους.
Μην ψάχνετε δεν θα το ακούσετε, δεν θα το δείτε και δεν θα το διαβάστε στα ΜΜΕ της διαπλοκής. Φανταστείτε, όμως, τι θα συνέβαινε αν ο Αλέξης Τσίπρας είχε λάβει ένα καταναλωτικό δάνειο ύψους 1.000 ευρώ. Φανταστείτε πόσες σελίδες θα γέμιζε με αθλιότητες το Πρώτο Θέμα, πόσες ώρες θα αλάλαζαν τα θλιβερά υπαλληλάκια του Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ.
Όχι, μην ψάξετε. Δεν θα ακούστε, δεν θα δείτε και δεν θα διαβάστε τίποτα στα ΜΜΕ της διαπλοκής. Όπως δεν ακούσατε, δεν είδατε και δεν διαβάσατε τίποτα για την οικογένεια Μητσοτάκη: Για τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, για τις σχέσεις με τον Παπασταύρου των offshore εταιρειών, για την εμπλοκή του ονόματος της οικογένειας στο σκάνδαλο της SIEMENS, για την αμαρτωλή σχέση με τον Χριστοφοράκο, για τις παλαιότερες αμαρτωλές σχέσεις με τους Αλαφούζους και για τα χρήματα που δίνονταν σε βαλίτσες, για την εμπλοκή της οικογένειας στα σκάνδαλα των υποκλοπών (Χάρη στη μεγαλοψυχία του Ανδρέα την είχαν γλιτώσει), για την εμπλοκή στενών συνεργατών του νέου προέδρου της ΝΔ σε σκάνδαλα που ερευνούν οι δικαστικές αρχές. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα.
Και, όμως. Τα ΜΜΕ της διαπλοκής δεν έχουν δει και δεν έχουν ακούσει τίποτα. Και όχι μόνο αυτό. Προμοτάρουν με κάθε τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο αντιμετωπίζουν ως σωτήρα των δικών τους συμφερόντων. Τέτοια εξόφθαλμη σχέση διαπλοκής δεν έχει ξαναζήσει η χώρα. 
Μπορεί λοιπόν οι Μητσοτάκηδες να δανείζονταν χρήματα - δανεικά και αγύριστα δηλαδή -, τα οποία δεν επεστράφησαν ποτέ. Μπορεί τα χρήματα αυτά να τα πληρώνουν σήμερα οι Έλληνες πολίτες. Μπορεί να είναι σαρξ εκ της σαρκός του διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού που επιβίωσε και κέρδισε πολλά, με παρασιτικό τρόπο σε βάρος του ελληνικού λαού  Μπορεί να ζουν πλουσιοπάροχα οι Μητσοτάκηδες με τα λεφτά του ελληνικού δημοσίου, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να κουνούν το δάχτυλο στην ελληνική κοινωνία και να απαιτούν απολύσεις ή να κατασυκοφαντούν τους δημοσίους υπαλλήλους. 
Αυτά δεν είναι ούτε καν ψιλά γράμματα για τα ΜΜΕ της διαπλοκής. 
Προσφέρουν ασυλία στην οικογένεια των δράκων, πιστοποιώντας τη διαχρονική σχέση διαπλοκής.
Ευτυχώς όχι για πολύ ακόμη, καθώς υπάρχουν ράμματα για την γούνα των Μητσοτάκηδων (Βλέπε μόνο το σκάνδαλο της Siemens) και η διαπλοκή ξεδοντιάζεται μέχρι να απαλλαγεί ο ελληνικός λαός από το βάρος της. 
periodista.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...