loading...

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Επιστρέφει με νέο κόμμα ο Δ.Τσοβόλας;Θα έρθει και αυτός να μας σώσει!

Ο πάλαι ποτέ υπουργός Οικονομικών του Ανδρέα Παπανδρέου και ιδρυτής του ΔΗΚΚΙ, σκέφτεται την επιστροφή στην πολιτική και την δημιουργία νέου κόμματος. Την πολιτική του επαναδραστηριοποίηση φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Δημήτρης Τσοβόλας, σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ξεκίνησε σειρά επαφών με πολλά από τα παλαιά στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΔΗΚΚΙ, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει πραγματοποιήσει και πολλές επαφές με πρώην στενούς του συνεργάτες.
Ο Τσοβόλας όλο αυτόν τον καιρό δεν έχει κρύψει την αγωνία του για την πορεία της οικονομίας και στις ιδιωτικές του συζητήσεις χαρακτηρίζει “αδιέξοδη” την πολιτική που ασκείται, με βάση τους φόρους.
Ο ίδιος παραμένει ανήσυχος και για την πορεία της χώρας γενικότερα, ενώ είναι οπαδός μιας πιο ριζοσπαστικής πρότασης από τον χώρο του Κέντρου και φαίνεται ότι τώρα που άνοιξε και πάλι η συζύτηση θα διεκδικήσει τον δικό του χρόνο και χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1995, ο Δημήτρης Τσοβόλας φεύγοντας από το ΠΑΣΟΚ ίδρυσε το ΔΗΚΚΙ, από το οποίο όμως έχει αποχωρήσει από το 2004 ζητώντας παράλληλα την αναστολή λειτουργίας του.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το ΔΗΚΚΙ συμμετείχε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, που πλειοψήφισαν στις εκλογές του 2015, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους αποχώρησαν μαζί με την ομάδα υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία δημιούργησε τη Λαϊκή Ενότητα.
Πηγή.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...