loading...

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Δεν τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,μόνο ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»!

Τα προηγούμενα χρόνια, όταν επισκέπτονταν πόλεις της επαρχίας οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (και γίνονταν ενθουσιωδώς δεκτοί από τα κομματόσκυλα), συναντιόντουσαν με διαφόρους εκπροσώπους τοπικών φορέων κι άκουγαν –έστω και με υποκριτικό ενδιαφέρον- τα προβλήματα του κάθε τόπου και των Ελλήνων κατοίκων του.
Σήμερα, οι προτεραιότητές τους άλλαξαν. Και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα προβλήματα των Ελλήνων (που έχουν στο μεταξύ διογκωθεί…), παρά μόνο για τα «προσφυγάκια»! Είναι χαρακτηριστική η παρακάτω είδηση:
«Τους πρόσφυγες που βρίσκονται φιλοξενούμενοι στις εγκαταστάσεις των παλιών Σφαγείων, κοντά στο λιμάνι της Ρόδου, επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου…ο οποίος ενημερώθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης τους και για τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο κ. Παπανδρέου συνοδευόταν από τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και στελέχη του δήμου και ενημερώθηκε για την κατάσταση από τους εθελοντές που δραστηριοποιούνται στην φροντίδα των Σύρων προσφύγων με την βοήθεια του δήμου. Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ έμεινε για αρκετή ώρα στο κτίριο και είχε συνομιλίες και με τους ίδιους τους πρόσφυγες».
Βεβαίως, υπάρχει και η άλλη εκδοχή… Ότι δεν τολμούν να πλησιάσουν τον ελληνικό λαό, γιατί φοβούνται το… κράξιμο.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...