loading...

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ανάκληση αυτοκινήτου με ενδεχόμενο πρόβλημα διαρροής καυσίμου [φωτό].

Και νέα ανάκληση Ι.Χ. αυτοκινήτου, καθώς αυτή τη φορά παρατηρήθηκε ενδεχόμενο πρόβλημα διαρροής καυσίμου! Στην ανάκληση Mercedes-Benz Vito κατασκευαστικής σειράς 447 προχωρά η εταιρεία Mercedes-Benz ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., Γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων Mercedes-Benz στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.
Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά 262 οχήματα, ημερομηνίας παραγωγής από 18/02/2014 έως 13/03/2016, στα οποία ενδέχεται να λυθεί ο βιδωτός σύνδεσμος μεταξύ του σωλήνα υψηλής πίεσης και της αντλίας υψηλής πίεσης. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει διαρροή καυσίμου στο οδόστρωμα η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει δυνητικά κίνδυνο ατυχήματος για τα οχήματα που ακολουθούν. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση γραμμής καυσίμου υψηλής πίεσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στο τηλέφωνο 800 11 76000.



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...