loading...

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΝΔ Λ.Αυγενάκης: «Η ΝΔ ως κυβέρνηση θα εξοικονομήσει 1,5 δισ. ευρώ απολύοντας χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους»

Ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνάντηση που έγινε προ ημερών στα Ανώγεια με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ, είπε πως αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα εξοικονομήσει 1,5 δισ. ευρώ απολύοντας μερικές χιλιάδες εργαζόμενους από μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα.
Τη δήλωση Αυγενάκη μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Candia News, υπογραμμίζοντας πως η συζήτηση ήταν δημόσια, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, κομματικούς και μη, για «αυτό ας μην αμφισβητηθεί».
 
συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και σύμφωνα με το Candia News, ο Αυγενάκης έδωσε αυτήν την απάντηση όταν ρωτήθηκε από στέλεχος του κόμματος για το πως θα εξοικονομηθούν χρήματα για την υλοποίηση όσων υποσχόταν και πως θα αντιμετωπίσει η ΝΔ το πρόβλημα του χρέους.
 
Η αναφορά του φέρεται να προκάλεσε αντιδράσεις ακόμη και ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, αλλά και άλλους που τον άκουσαν καθώς η συνεδρίαση ήταν ανοικτή.
 
Πάντως ο Λ. Αυγενάκης διέψευσε κατηφορηματικά ότι είπε κάτι τέτοιο και αποδίδει το άρθρο σε δικαστική διαμάχη του με τον εκδότη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. 
 
Αν υπάρχει κάποιος μάρτυρας του τι είπε ο Α.Αυγενάκης, καλό είναι να τοποθετηθεί.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...