loading...

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Πάτρα: «Μπαμπά, βοήθεια, τράκαρα» – Βροχή τα τηλέφωνα απόψε σε σπίτια συμπολιτών.

Σειρά τηλεφωνημάτων απόψε στην Πάτρα από επιτηδείους που καλούν συμπολίτες επιχειρώντας να τους εξαπατήσουν με πρόσχημα κάποιο σοβαρό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη συγγενικό τους πρόσωπο. 
Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια νεαρή σχετικά γυναίκα, περίπου 30 ετών, η οποία κλαίγοντας υποστήριζε ότι ήταν η κόρη του υποψήφιου θύματος. «Μπαμπά, βοήθεια, τράκαρα, βοήθησέ με», ήταν οι κουβέντες που έλεγε στους συμπολίτες οι κοπέλα. Εκείνος επίμονα απαντούσε ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος όμως η κοπέλα επέμενε, κλαίγοντας να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια λόγια.
Όταν ο συμπολίτης, που δεν έχει παιδιά, υποψιάστηκε ότι κάτι παράξενο συμβαίνει προειδοποίησε την γυναίκα ότι θα πάρει την Αστυνομία. Τότε εκείνη «ξέχασε τον πόνο» της, του απάντησε «καλά εντάξει» κι έκλεισε το τηλέφωνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήση έγινε με απόκρυψη στο σταθερό τηλέφωνο του Πατρινού.
Το φαινόμενο πήρε διαστάσεις το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς υπήρξαν και άλλες ανάλογες καταγγελίες οι οποίες προβληματίζουν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. η οποία πριν από λίγο καιρό είχε προβεί σε συλλήψεις μελών κυκλώματος που δρούσε με ανάλογο τρόπο.
thebest.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...