loading...

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

“Θα φωνάζουμε όσο ξεπουλάτε την Ελλάδα!”: Δυναμική αντίδραση στην προδοσία - Έκλεισαν τα μικρόφωνα της Χρυσής Αυγής οι αντεθνικές, μνημονιακές δυνάμεις .

"Πόρνες εγχώριων νταβατζήδων και ξένων τοκογλύφων οι κυβερνώντες" - Το cd του νέου Μνημονίου προσγειώθηκε στο έδρανο του Τσακαλώτου 
Με δυναμικό τρόπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε το νέο ανθελληνικό μνημόνιο της αριστεράς με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Κακλαμάνης (ΝΔ) να κλείσει για πολλοστή φορά τα μικρόφωνα του Λαϊκού Συνδέσμου.
Με εμπεριστατωμένα στοιχεία αποδείξαμε πώς το άθλιο, ξενόφερτο νομοθέτημα των 7500 σελίδων είναι παράνομο και αντισυνταγματικό.
Ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης τεκμηρίωσε την αντισυνταγματικότητα του νέου υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων, που χαρίζει την εθνική μας περιουσία σε ξένους τοκογλύφους. Ομοίως αποκάλυψε πώς το μέτρο του περιβόητου "κόφτη" οδηγεί σε άμεση μείωση τις δαπάνες για την άμυνα, αλλά διασώζει τα υπερκέρδη των νταβατζήδων εργολάβων.
Με αφορμή αυτό το γεγονός ο εκπρόσωπός μας αποκάλεσε τους κυβερνώντες "πόρνες εγχώριων νταβατζήδων και ξένων τοκογλύφων". Οι αλήθειες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση των συριζαίων και του προεδρεύοντος νεοδημοκράτη. Τότε ο εκπρόσωπός μας πέταξε στα υπουργικά έδρανα το cd με το νέο μνημόνιο (το οποίο προσγειώθηκε στο έδρανο του Τσακαλώτου) και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αντιστέκεται και να φωνάζει όσο το Σύστημα ξεπουλάει την Ελλάδα.
Ο Κακλαμάνης έσπευσε να κλείσει τα μικρόφωνα για να μην ακουστούν άλλες αλήθειες μέσα στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Ο νεοδημοκράτης προεδρεύων τόλμησε να πει ότι οι φωνές μας είναι απαράδεκτες, γιατί παρακολουθούν την συνεδρίαση μαθητές.
Οι βουλευτές μας Λαγός και Ηλιόπουλος απάντησαν πώς για αυτούς τους μαθητές, για τη νέα γενιά των Ελλήνων αγωνιζόμαστε και αντιστεκόμαστε!







Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...