loading...

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν πέντε Αλγερινοί στη Μυτιλήνη για μπαράζ διαρρήξεων.

Αντιμέτωποι με μπαράζ βανδαλισμών και διαρρήξεων είναι έμποροι και επιχειρηματίες της Μυτιλήνης το τελευταίο διάστημα.
Τη νύχτα της Παρασκευής άγνωστοι έκαναν επιδρομή σε επιχειρήσεις και καταστήματα στο κέντρο της πόλης, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές και έκλεψαν ταμειακές μηχανές.
Μάλιστα, επιχείρησαν να διαρρήξουν και τη ΔΕΗ.
Σύμφωνα με το Lesvosnews.gr, στην Ασφάλεια Μυτιλήνης κρατούνται και ανακρίνονται ως ύποπτοι για τις τελευταίες διαρρήξεις πέντε Αλγερινοί νεαρής ηλικίας.

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Με αφορμή την έξαρση της εγκληματικότητας στην πόλη μας και ιδιαίτερα στην οδό Ερμού , ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης συνεχίζει με ιδιαίτερη ένταση την ήδη καλή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Επιμελητήριο Λέσβου.
Μετά την συνάντηση τις προηγούμενες μέρες με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας αποφασίστηκε η ένταση των πεζών αλλά και των εποχούμενων περιπολιών σε όλη την πόλη και ιδιαίτερα στην περιοχή της Ερμού με ένα όχημα ειδικά και μόνο για εκεί.
Συστήνουμε στα μέλη μας να λάβουν μέτρα προστασίας , και να καταγγείλουν άμεσα και χωρίς αναστολές οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση παρατηρούν γύρω από τα καταστήματά τους και τα σπίτια τους.
Να φροντίσουν να μην αφήνουν χρήματα στα καταστήματά τους και τα είδη μεγάλης αξίας να μην είναι εκτεθειμένα σε θέα και χωρίς προστασία.
Ακόμα τα μέτρα αποτροπής όπως είναι το σύστημα συναγερμού ή τα ρολά ασφαλείας πρέπει να χρησιμοποιούνται.
Δυστυχώς η πολιτεία εξακολουθεί να μην ακούει τις εκκλήσεις για αποσυμφόρηση του νησιού και για έλεγχο των παραβατικών κοινωνικών ομάδων.
Τέλος ζητούμε από τους συναδέλφους να επικοινωνούν με τον εμπορικό σύλλογο στο τηλέφωνο 2251045254 και στα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ.
Η συσπείρωση μας είναι αναγκαία.
Πηγή.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...