loading...

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ο «φασίστας» Μεταξάς χάρισε τα χρέη στους αγρότες - Οι σημερινοί «δημοκράτες» δημιουργούν κι άλλα σ’ όλους τους Έλληνες!

Ενώ η Ελλάδα ζει τις πρώτες της ώρες εντός του τέταρτου Μνημονίου, ένα δημοσίευμα μας δείχνει ότι υπήρξε και μια άλλη Ελλάδα, με κυβέρνηση, η οποία νοιαζόταν πραγματικά για την Πατρίδα και τον Λαό.
Στην «Καθημερινή» της Παρασκευής και στην στήλη «80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ…» διαβάζουμε τα εξής:
«Φιλολαϊκισμός: Ο πρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Ιωάννης Μεταξάς προέβη χθες εις τας κάτωθι ανακοινώσεις: “Ο νόμος «περί ρυθμίσεως χρεών» είναι ένας από τους σπουδαιότερους νόμους της 4ης Αυγούστου. Κυρίως πρόκειται περί ρυθμίσεως των χρεών των αγροτών, αλλά επειδή έχει και μίαν διάταξιν ανακουφιστικήν και διά τα χρέη εν γένει, έλαβε την γενικήν αυτήν ονομασίαν.[…] Η ανάγκη της ανακουφίσεως των αγροτών από την πίεσιν των χρεών είχε αναγνωρισθή από πολύν καιρόν, αλλά καμμία από τας κυβερνήσεις του παρελθόντος δεν ετόλμησε να προβή εις την ρύθμισιν των χρεών τούτων, διότι επιέζοντο από αντιθέτους κομματικάς επιρροάς [Σημ. «Φ»: Το λέει πολύ κομψά] και διότι με το σύστημα των κοινοβουλίων και με τον τρόπον της εργασίας των τέτοιου είδους νομοθετήματα δεν έβλεπαν το φως.[…]”.».
Η Ελλάδα της «αντιδημοκρατικής» 4ης Αυγούστου 1936 και του «φασίστα» Μεταξά ήταν ένα Κράτος με σαφή φιλοεργατική και φιλοαγροτική πολιτική, με το δεύτερο σκέλος της να περιγράφεται στο απόσπασμα που μόλις παραθέσαμε. Η Ελλάδα, της Μεταπολίτευσης, του «συνταγματικού τόξου» και των συνεχιζόμενων και ατελείωτων Μνημονίων αποτελεί ένα υποτελές σε ξένες δυνάμεις κρατίδιο, με αρμοδιότητες αποικίας, στο οποίο βασιλεύουν η απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.
Βεβαίως, μπορεί σήμερα οι Εργάτες και οι Αγρότες να βρίσκονται σε απόγνωση, αλλά από την στιγμή που ζούμε σε «δημοκρατία» και όχι «φασισμό», τίποτα άλλο δεν έχει σημασία…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...