loading...

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Απών από τις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων ο Μπουτάρης – Mόνο στις εκδηλώσεις για τους Εβραίους πάει ο Μπουτάρης.

Την απουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη από τις εκδηλώσεις που έγιναν την Παρασκευή για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στηλιτεύει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Ν.Δ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης.
«Για άλλη μία φορά, η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος προσωπικά, ήταν απόντες από εμβληματικά θέματα και εκδηλώσεις της πόλης.
»Επέλεξαν να κρυφτούν και να μην εμφανιστούν στις συγκεντρώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, για να τιμηθούν τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία τους ήταν εκκωφαντική!
»Έπρεπε να το περιμένουμε: Είναι ο ίδιος δήμαρχος και η ίδια διοίκηση που, πριν μερικά χρόνια, αρνήθηκαν να παραχωρήσουν δημόσιο χώρο, στις οργανώσεις των Ποντίων, για να τιμήσουν τα θύματα της Γενοκτονίας…», υπογραμμίζει ο κ. Καλαφάτης.
Αναφέρει, ακόμα, ότι η διοίκηση του δήμου αρνείται να συζητήσει πρόταση του για τη δημιουργία Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...