loading...

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΤΟ ΤΩΡΑ... ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.,.. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ SURVIVOR... ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ...!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ.,..

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με μία άκρως προκλητική λεζάντα.«19 Μαΐου. Ας γιορτάσουμε την Ημέρα Νεολαίας Και Άθλησης. Θυμάμαι πάντα τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με αγάπη και σεβασμό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Για τους Τούρκους, η σημερινή μέρα είναι αργία. Τιμάται η άφιξη του Ατατούρκ στην Σαμψούντα, την οποία θεωρούν ως απαρχή του Πολέμου της Ανεξαρτησίας.

Ωστόσο, πρόκειται για μία «μαύρη» μέρα για τον Ελληνισμό, καθώς, σαν σήμερα, το 1919, ο Ατατούρκ δρομολόγησε τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της γενοκτονίας των Ποντίων μέχρι την Μικρασιατική Καταστροφή, το 1922, όπου οι Ελληνοπόντιοι που έχασαν τη ζωή τους, ξεπέρασαν τους 200.000, ενώ κάποιοι ιστορικοί ανεβάζουν τον αριθμό στις 350.000.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Κ@ΛΟΤΟΥΡΚΟΥ...

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...