loading...

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Γράφει ο Αντίοχος
Ως γνωστόν, η Βουλγαρία ανήκει εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον στην Ε.Ε. κι έχει σύνορα με την Τουρκιά και στην ξηρά και στη θάλασσα. Αλλά «προσφυγάκια» δεν έχει! Γιατί άραγε; Διότι το βουλγαρικό κράτος είναι σοβαρό και θέλει και μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τα σύνορά του!
Βέβαια, οι γνωστοί δουλέμποροι της Νέας Τάξης Πραγμάτων «δοκίμασαν» την Βουλγαρία στο παρελθόν. Μάλιστα, κάποια «προσφυγάκια» κατάφεραν να ξεφύγουν από τους ασφυκτικούς ελέγχους στα σύνορα (τα οποία, μεταξύ των άλλων, προστάτευαν και πολίτες-εθελοντές…), αλλά εκεί δε βρήκαν hotspots, διαμερίσματα, τζάμπα φαΐ, περίθαλψη, σχολεία για τα παιδιά τους, «συμπαραστάτες – αλληλέγγυους» και όλα αυτά που παρέχει αφειδώς η μνημονιακή Μπανανία Ελλαδιστάν. Όσοι πήγαν, λοιπόν, κατάλαβαν καλά πως είναι ανεπιθύμητοι κι έδωσαν (από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και σε κείνους που σκέφτονταν να… προτιμήσουν (αθάνατε Πάκη!) την Βουλγαρία, να επιλέξουν άλλους… προορισμούς.
Και κάθε τόσο, από επίσημα χείλη, η Βουλγαρία φροντίζει να δίνει στους επίδοξους λαθρομετανάστες (και μέσω αυτών στους νεοαταξίτες δουλεμπόρους) να καταλάβουν πως τίποτα δεν άλλαξε και πως συνεχίζουν να παραμένουν ανεπιθύμητοι.
Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται και τα όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, Κράσιμιρ Καρακατσάνοφ, στην γερμανική Die Welt:
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους παράνομους μετανάστες να έρθουν στην Ευρώπη. Πρέπει να αναπτύξουμε δυνάμεις του ΝΑΤΟ ή της ΕΕ στην Ιταλία και στην Ελλάδα για να υπερασπίζονται τα σύνορα της ΕΕ ακόμα και με την χρήση βίας αν χρειαστεί. Θα τριπλασιαστούν οι δυνάμεις του βουλγαρικού στρατού στα σύνορα με την Τουρκία. Θα γίνουν 600 από 140 προκειμένου να μην περάσει ούτε ένας λαθρομετανάστης».
Παράδειγμα προς μίμηση ο υπουργός Αμύνης Καρακατσάνοφ, αλλά μίμησης από ποιόν; Από τον μπούλη Πανούλη;  
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, επειδή οι ντουντούκες της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το επιχείρημα, ότι «κι εμείς είχαμε μετανάστες σε άλλες χώρες», θυμίζουμε ότι πολλοί Βούλγαροι έχουν μεταναστεύσει σε χώρες του εξωτερικού (και στην Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων»…), αλλά αυτό δεν εμποδίζει το –σοβαρό, επαναλαμβάνω- βουλγαρικό κράτος να προστατεύει τα δικά του σύνορα!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...