loading...

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η είδηση του ομαδικού βιασμού είχε προκαλέσει σοκ στην Ιταλία Ιταλία: Χειροπέδες σε 20χρονο και τρεις ανήλικους Κογκολέζους για τον άγριο βιασμό Πολωνής σε παραλία.

Οι τέσσερις είχαν χτυπήσει μέχρι λιποθυμίας τον σύντροφο της Πολωνής και στη συνέχεια τη βίασαν επανειλημμένως στην παραλία Ρίμινι

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων από το Κονγκό προχώρησε η ιταλική αστυνομία για τον σοκαριστικό ομαδικό βιασμό μιας 26χρονη Πολωνής στην παραλία Ρίμινι στα τέλη Αυγούστου.

Οι τέσσερις, όπως αποδείχθηκε, δράστες είχαν αρχικά επιτεθεί στον φίλο της γυναίκας και τον χτύπησαν μέχρι που τον άφησαν λιπόθυμο. Αφού τον εξουδετέρωσαν βίασαν επανειλημμένα την κοπέλα από την Πολωνία παρατώντας την γεμάτη αίματα στην παραλία. Το άτυχο ζευγάρι των τουριστών είχαν τότε εντοπίσει περαστικοί που ειδοποίησαν τις αρχές.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας άνδρας ηλικίας 20 ετών, στον οποίο είχε απονεμηθεί άδεια για να παραμείνει στην Ιταλία μέχρι το 2018 για ανθρωπιστικούς λόγους επειδή απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου που υπέβαλε, αλλά και τρεις ανήλικοι ομοεθνείς του, δύο αδέρφια ηλικίας 15 και 17 ετών και ένας 16χρονος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 20χρνο σε ένα τρένο που ταξίδευε από το Μιλάνο στο Πέζαρο ενώ τα δύο αδέλφια παραδόθηκαν μετά από προτροπή του πατέρα τους που τους αναγνώρισε στις φωτογραφίες που έδωσαν οι αρχές αναζητώντας του δράστες.
Bίντεο.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...