loading...

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Καμμένος: «Όσοι δημιουργούν πρόβλημα, θα αποκεφαλιστούν»

Καμμένος: «Όσοι δημιουργούν πρόβλημα, θα αποκεφαλιστούν»
Για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αλλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος από την επιστολή των 7 βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ μίλησε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Γιώργο Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη στον Real Fm . «Η υπόθεση του ΤΤ ξεκίνησε από τη διερεύνηση του θέματος του CDS» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εξήγησε  πως ανακάλυψε το σκάνδαλο από μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και υποστήριξε ότι  όλοι όσοι εμπλέκονται «κέρδισαν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ σε μια νύχτα.»
«Με διέγραψε, με πούλησε ουσιαστικά ο Σαμαράς γιατί δεν ήθελε να έχει οικογένειες απέναντι, καλύπτοντας την οικογένεια Παπανδρέου κι έδωσα έναν αγώνα μόνος μου» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ και τόνισε ότι «αυτή η υπόθεση οδηγεί στην υπόθεση του χρέους λόγω της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών».
Απαντώντας σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος από την επιστολή και την απουσία 7 βουλευτών του κόμματος από το Εθνικό Συμβούλιο ο κ.Καμμένος είπε:  «Οι ΑΝΕΛ είμαστε ένα κόμμα πολιτών. Δεν έχουμε εμπάργκο στο τι θα πει ο καθένας» και από την αρχή είχα πει ότι δεν θα  διαγράψω ποτέ κανέναν. Όμως δεν σας κρύβω ότι η εντολή που πήρα από το Εθνικό Συμβούλιο χθες ήταν ότι αυτό θα σταματήσει σήμερα. Οπότε από εδώ και πέρα, θα γίνει μια προσπάθεια να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Ελπίζω να είναι όλοι καλών προθέσεων και να πρόκειται περί παρεξηγήσεως αλλιώς αν δημιουργούν πρόβλημα σε μια εποχή που δικαιώνονται οι ΑΝΕΛ, θα αποκεφαλιστούν».


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...