loading...

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Για τους ψήφους μας θα δούμε τον άθεο αλέξη κάθε κυριακή να εκκλησιάζεται.

Στροφή του άθεους Αλέξη Τσίπρα στον Χριστιανισμό 

ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;;;; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ
Την επιθυμία να επισκεφθεί το Άγιον Όρος εξέφρασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την…

συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό άνοιγμα προς τον χώρο της Εκκλησίας, θα επισκεφθεί την άνοιξη τον Άθωνα και πιθανότατα τον Απρίλιο. Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Ο κ. Τσίπρας, που δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Πατριάρχη για την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Κομισιόν, είπε στον κ. Βαρθολομαίο πως Εκκλησίες και κοινωνικοί φορείς θα πρέπει να συνεργαστούν στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος στην Ευρώπη το οποίο μάλιστα παρουσίασε ως πρόβλημα «οικουμενικών διαστάσεων».

«Νεκροταφείο ψυχών» χαρακτήρισε τη Μεσόγειο ο κ. Τσίπρας που σημείωσε προς τον Πατριάρχη ότι «χρειάζεται ριζική αναθεώρηση της υφιστάμενης μεταναστευτικής πολιτικής».

«Πρέπει να υπάρξει μια σύμπραξη και συμπαράταξη όχι μόνο των κοινωνικών εταίρων αλλά και των Εκκλησιών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...