loading...

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σοκ με δυο νέες αυτοκτονίες στο Βόλο.

Τέλος δεν έχει η εθνική τραγωδία που συντελείται στη χώρα μας με τους χιλιάδες αυτόχειρες εξαιτίας των μνημονίων, την ώρα που δυο νέες αυτοκτονίες συγκλονίζουν την περιοχή του Βόλου.

Στην πρώτη περίπτωση τραγικός πρωταγωνιστής ήταν ένας 40χρονος φανοποιός από τη συνοικία της Άλλης Μεριάς, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.


Το άψυχο σώμα του εντόπισε η αδερφή του, με την οποία είχε μιλήσει τηλεφωνικώς τις προηγούμενες ημέρες. Όταν η γυναίκα τον αναζήτησε στο σπίτι του, ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα καθώς τον βρήκε κρεμασμένο στην κουζίνα. Ο 40χρονος είχε κάνει βρόχο τον οποίο κρέμασε από τον φεγγίτη πάνω από το παράθυρο της κουζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας, που ζούσε μόνος του, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα οικονομικά και ψυχολογικά. Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το μοιραίο αυτό περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια ακόμη αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου το προηγούμενο 48ωρο και πάλι στην περιοχή του Βόλου. Μοιραίο πρόσωπο ήταν ένας 91χρονος, που αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα με κυνηγετικό όπλο στο κέντρο της πόλης σοκάροντας περίοικους και περαστικούς.

Ο απελπισμένος άνδρας ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός και πριν θέσει τέλος στη ζωή του επικοινώνησε με συγγενείς του, ενημερώνοντάς τους για τις τραγικές προθέσεις του. Μέχρι, όμως, να φτάσουν στο σπίτι του, ήταν πλέον αργά…

Και στη δεύτερη περίπτωση η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αποδίδοντας τον θάνατό του άτυχου 91χρονου σε αυτοκτονία.
Πηγή:http://www.kontranews.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...