loading...

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Διαβάστε την δήλωση κ δείτε τα βίντεο.Π. Καμμένος: Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ο Σαμαράς Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε την παραίτηση του Πρωθυπουργού.

Την παραίτηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ζήτησε την Τρίτη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του, λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματός του.
Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Σαμαράς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, για την ανάγκη «αγώνα αλήθειας και ευθύνης», όταν πρόκειται για την ασφάλεια της χώρας.
«Είναι ξεκάθαρο ότι το μήνυμα το οποίο επέλεξε ο πρωθυπουργός είναι το μήνυμα της ήττας» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
«Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παραβίασε και τα 18 σημεία που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό πριν από τις εκλογές του 2012, μιλάει για αλήθεια. Ο πρωθυπουργός που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, ο πρωθυπουργός του 60% της ανεργίας των νέων μιλάει για ευθύνη. Τα 'Εύθυνα' στην Αρχαία Αθήνα ήταν ο μηχανισμός όπου οι πολιτικοί αναλάμβαναν την ευθύνη τους κι έφευγαν. Το ίδιο πρέπει να πράξει και σήμερα ο κ. Σαμαράς. Μπήκε πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».
Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής βρίσκεται σε εξέλιξη και ασχολείται με οργανωτικά θέματα, θέματα προεκλογικής προετοιμασίας, στελέχωσης των ψηφοδελτίων, καθώς και της επικοινωνιακής στρατηγικής που θα επιλεγεί.
Ο κ. Καμμένος συναντά στελέχη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα με τους ΑΝΕΛ. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι «υπάρχει πρωτοφανές και τεράστιο ενδιαφέρον από πολλούς και πολλές, για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά μας».
Σήμερα ανακοινώθηκε η ένταξη στους ΑΝΕΛ του Κωνσταντίνου Κατσίκη (υιού του βουλευτή της ΝΔ την περίοδο 1990-2007, Θόδωρου Κατσίκη), ο οποίος θα πολιτευθεί στην περιφέρεια Αττικής.
Νωρίτερα, πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει ότι «δημιουργούμε μαζί με τα κινήματα μια μεγάλη πατριωτική και δημοκρατική κίνηση, η οποία θα εκπροσωπείται στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των κινημάτων».





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...