loading...

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πανελλαδικό ρεκόρ επιτυχόντων από το φροντιστήριο ΠΡΙΣΜΑ – Δείτε επιτυχόντες.

Το φροντιστήριο ΠΡΙΣΜΑ για μια ακόμα φορά  αναδείχθηκε πρώτο πανελλαδικά σε επιτυχίες στη θετική στη θεωρητική και την τεχνολογική κατεύθυνση.

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου σε ανακοίνωσή της εκφράζει τα Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και σε όλους τους μαθητές για τις επιτυχίες τους στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2015.
Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές των φροντιστηρίων ΠΡΙΣΜΑ και στους καθηγητές μας που ανέδειξαν το ΠΡΙΣΜΑ, για μια φορά ακόμα, σε ένα από τα πρώτα φροντιστήρια σε επιτυχίες πανελλαδικά, στη θετική στη θεωρητική και την τεχνολογική κατεύθυνση.
Ως ιδρυτής του φροντιστηρίου νοιώθω υπερήφανος γιατί το όνειρο να διακριθεί το ΠΡΙΣΜΑ πανελλαδικά έγινε πραγματικότητα. Είμαστε ίσως το πρώτο φροντιστήριο στην Ελλάδα σε επιτυχίες!!! Πιστεύω ότι το γεγονός περιποιεί τιμή για την πόλη μας και  για τη φροντιστηριακή της παιδεία ειδικότερα.
Ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών μας που εμπιστεύθηκαν την προετοιμασία των παιδιών τους σε εμάς. Πιστεύουμε ότι κάναμε το καλλίτερο για να τους δικαιώσουμε, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν.
Οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών μας απέδειξαν περίτρανα ότι το σωστά οργανωμένο φροντιστήριο είναι ο καταλύτης των επιτυχιών και προσφέρει πολύ περισσότερα από ότι το ακριβοπληρωμένο ιδιαίτερο.
Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Σε μια εποχή πολύ δύσκολη οικονομικά και για τα φροντιστήρια, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες μας με το μικρότερο δυνατό κόστος για τις οικογένειες των μαθητών μας.

Κώστας Β. Ταβαντζής
Ιδρυτής και Διευθυντής των φροντιστηρίων «ΠΡΙΣΜΑ»

Ορισμένοι από τους επιτυχόντες μας είναι οι πιο κάτω. Όλα τα ονόματα τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου μαςwww.prismafrontistiria.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...