loading...

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Γαλλικό Γενικό Επιτελείο προς συνοριακούς φρουρούς: "Πυροβολείτε ότι κινείται"

Σε αυστηρές εντολές προχώρησε το γαλλικό Γενικό Επιτελείο προς όλες τις μονάδες φύλαξης των συνόρων της Γαλλίας: «Πυροβολείτε ότι κινείται και επιχειρεί να εισέλθει στη Γαλλία ή να εξέλθει» λέει  η αυστηρή διαταγή.

Σε αυστηρές εντολές προχώρησε το γαλλικό Γενικό Επιτελείο προς όλες τις μονάδες φύλαξης των συνόρων της Γαλλίας: «Πυροβολείτε ότι κινείται και επιχειρεί να εισέλθει στη Γαλλία ή να εξέλθει» λέει η αυστηρή διαταγή.
Η Ευρώπη ζει έναν εφιάλτη! Η Γαλλία πνίγεται στο αίμα!
Ένα μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων χωρίς προηγούμενο ζούν οι κάτοικοι της Γαλλίας και ολόκληρης της Ευρώπης, έναν εφιάλτη που δεν έχει τέλος! Οι επιθέσεις στο Παρίσι διαδέχονται η μια την άλλη με στόχο ανυποψίαστους πολίτες που βράδυ Παρασκευής ήταν στους δρόμους διασκεδάζοντας.
Οι επιθέσεις ήταν συντονισμένες και πολύ καλά οργανωμένες και έπιασαν στον ύπνο τις γαλλικές αρχές που εδώ και καιρό υποτίθεται ότι ήταν προετοιμασμένες για μια τρομοκρατική επίθεση αλλά όχι για κάτι τέτοιο! Αυτό που συμβαίνει απόψε στο Παρίσι δεν έχει ξαναγίνει στην Ευρώπη. Οι τρομοκράτες, κατά πάσα πιθανότητα τζιχαντιστές ήθελαν να χυθεί αίμα αθώων και να κατατρομοκρατήσουν τους πολίτες. Και σε έναν βαθμό το έχουν καταφέρει.
Εχουν καταφέρει να πανικοβάλλουν όχι μόνο τους Γάλλους αλλά και όλη την Ευρώπη που κοιτά ανήμπορη ανθρώπους γεμάτους μίσος να πνιγουν το Παρίσι στο αίμα! Τα μέτρα που είχαν ληφθεί για να αποτραπούν τέτοιες επιθέσεις τελικά αποδείχθηκαν αστεία. Και η Ευρώπη όπως και με το προσφυγικό βρέθηκε για ακόμα μια φορά απροετοίμαστη.
 
Οι μακελλάρηδες φαίνεται ότι σχεδίαζαν εδώ και καιρό το φρικιαστικό τους σχέδιο και το εκτέλεσαν ανενόχλητοι μέσα στην καρδιά της Γαλλικής πρωτεύουσας χωρίς να τους πάρουν μυρωδιά ο στρατός, οι μυστικές υπηρεσίες και η αστυνομία.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...