loading...

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Βρυξέλλες: Ο δήμαρχος της πόλης ζητά να κλείσουν μπαρ και εστιατόρια!



Νέα τροπή παίρνει ο «κόκκινος συναγερμός» στις Βρυξέλλες: Κλειστό είναι μέχρι και το νεκροταφείο των Βρυξελλών, ενώ έχουν απαγορευτεί λαϊκές αγορές και δημόσιες συγκεντρώσεις!
Οι βελγικές αρχές καταζητούν δύο τζιχαντιστές, εκ των οποίων ο ένας είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και δεν αποκλείεεται να είναι ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο όγδοος από τους τρομοκράτες που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αιματοκύλησαν το Παρίσι.
Οι Βρυξέλλες είναι σήμερα μια «νεκρή» πόλη αφού οι αρχές αποφάσισαν να κλείσουν όλους τους σταθμούς του μετρό, να εκκενώσουν τα εμπορικά κέντρα, να αναβάλλουν συναυλίες και πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ενώ κάλεσαν τους κατοίκους να αποφεύγουν την παρουσία τους σε συναυλίες, σιδηροδρομικούς σταθμούς και  αεροδρόμια.
Ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, ανακοίνωσε την αύξηση του επιπέδου της τρομοκρατικής απειλής στο ανώτατο όριο, ενώ προειδοποίησε ότι υπάρχει «κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης με όπλα και εκρηκτικά».
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...