loading...

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

ΝΑΤΟ: Μια γιγαντιαία ραδιο-ηλεκτρονική φούσκα στη Συρία δεν μας επιτρέπει να πετάμε.

Τυφλωμένα τα ραντάρ διαταράσσονται τα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης  και υπάρχει  επίσης ένα εμπόδιο δορυφορικών εικόνων σε μια  "φούσκα" με διάμετρο 600 χιλιόμετρων, σύμφωνα με έναν από τους στρατηγούς του ΝΑΤΟ στην καθημερινή έκδοση της OSNet.


Από την εμπόλεμη ζώνη στο βόρειο τμήμα της Συρίας ήρθε η είδηση ότι έχει  αναπτυχθεί ένα νέο  ρωσικό  σύστημα  ηλεκτρονικών παρεμβολών που μπορεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να τυφλώσει τα  ραντάρ, να διαταράξει το ηλεκτρονικό σύστημα καθοδήγησης , καθώς επίσης εμποδίζει την  δορυφορική  φωτογράφηση.

Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα  και ακολουθεί μια προηγούμενη έκθεση σχετικά με το ρωσικό  καταδρομικό στο οποίο έχει τοποθετηθεί το  σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας S-300, που βρίσκεται  στα ανοικτά των ακτών της Λατάκειας. Και τα δύο αυτά συστήματα αποτελούν αυτό που είναι ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ, Στρατηγός Φίλιπ Bredlove περιγράφει ως "ρωσική φούσκα» A2 / AD ( ζώνη αντι-πρόσβασης / αποκλεισμού) στην  Συρία γράφει η  Daily OSNet.

Ως αποτέλεσμα, το ΝΑΤΟ έχει  τυφλωθεί αποτελεσματικά μέσα σε μια φυσαλίδα με διάμετρο 600 χιλιομέτρων, με κέντρο τη ρωσική βάση στη Λατάκια. Επιπλέον, ο συγγραφέας προσπαθεί να καταλάβει τι μυστικά όπλα οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει  στη Συρία. Συνεπάγεται ότι η εν λόγω τεχνολογία είναι είδος παρόμοιο με Kret Richag ( το χαμόγελο), αλλά προφανώς με τα χαρακτηριστικά  μεγαλύτερης κλίμακας. Η Τακτικη  έκδοση αυτού του συστήματος παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους στη Ρωσία τον Απρίλιο του 2015.

Το Σύστημα Richag, είναι τοποθετημένο στην βάση του Mi-8MT. Λένε ότι τώρα δεν υπάρχει τρόπος να το καταστείλουν. Τα Ηλεκτρονικά του  αντίμετρα έχουν  σχεδιαστεί για να τυφλώσουν τα  ραντάρ, σόναρ και άλλα συστήματα ανίχνευσης με σκοπό την προστασία των αεροσκαφών, ελικοπτέρων, UAVs, χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων ενάντια στις ρουκέτες «αέρος-αέρος» και «εδάφους-αέρος» και άλλα αμυντικά συστήματα σε ακτίνα αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων. Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εμποδίσει κάθε είδους ενόπλων δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των ελικοπτέρων και των αεροπλάνων, καθώς και επίγειες και ναυτικές δυνάμεις. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα κροκοδείλια δάκρυα  του Στρατηγού  του ΝΑΤΟ Philip Bredlove, ο οποίος είπε ότι εκτός από τη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα, η Ρωσία μας έκλεισε την πρόσβαση στη Μεσόγειο.

Δεν ξεχνιέται  η άδοξη  αποστολή "Donald Cook στη μαύρη θάλασσα.

Αν κρίνουμε από τις πράξεις τους αναζητούν πυρετωδώς σημεία σύγκλισης, αλλά ο φόβος που έχουν είναι ότι με την απότομη μετάβαση από αντιπαράθεση στη συνεργασία και κατόπιν θα πάνε  στην  συνθηκολόγηση. Ο  Ομπάμα βρίσκεται σε πολύ  δύσκολη θέση στην πολιτική του  καριέρα. Για αρκετό χρόνο  χρόνο δεν ακούμε στον  ΟΗΕ "συγκρούσεις"  για  τον Churkin ότι είναι ένα διαταραγμένο άτομο. Άλλαξε τον τόνο και το περιεχόμενο της ομιλίας ο  John  Kerry κατά της Συρίας και της Ουκρανίας. Κανείς δεν ζητά  την άμεση αποχώρηση του Άσαντ, αλλά ήδη κάνει επιπλήξεις στο  καθεστώς του Poroshenko για παραβίαση της λύσης του  Μινσκ . Η  Ρωσία απαντά με  ηρεμία και κατάλληλη απάντηση στις προσβολές τους.

 Τώρα  Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τα  ίδια  υπενθυμίζουν στον  Ομπάμα ότι για το μόνο που είχε πει  ότι ήταν μια   "κατακερματισμένη  οικονομία» και την  Ρωσία  ως "περιφερειακή δύναμη", αλλά με  μια δυσάρεστη έκβαση  γι 'αυτόν.

Τα σχόλια των αναγνωστών της καθημερινής OSNET είναι σχεδόν το ίδιο όπως η λογοκρισία. “ Μην πιστεύετε αυτές τις μαλακίες”  “Θα καταστρέψουμε με έναν απλό πύραυλο το φρούριο του Κρεμλίνου”  Είναι απλή προπαγάνδα” αν και μπορείτε να συναντήσετε επίσης λογικές σκέψεις, όπως “η Αμερική έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου από παντού δέχεται πιέσεις”.
PSpo σύνδεσμο inoistochnik Καθημερινή OSNet.
http://ruspravda.info
http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2015/11/blog-post_96.html
loading...
}, 10);