loading...

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

«ΨΥΓΕΙΑ» ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Παράπονα από μαθητές λόγω έλλειψης θέρμανσης!

Άρχισαν τα κρύα και άρχισαν και τα προβλήματα σε αρκετά σχολεία της Συμπρωτεύουσας στα οποία δεν υπάρχει θέρμανση ούτε για… δείγμα!
Αρκετά σχολεία λοιπόν στην Θεσσαλονίκη στερούνται κεντρικής θέρμανσης με τους μαθητές να κάνουν τρομερά παράπονα πως κρυώνουν πολύ και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα λόγω «πολικών θερμοκρασιών»!
Τα συγκεκριμένα σχολεία θερμαίνονται με πετρέλαιο, καθώς δεν έχουν γίνει ακόμα οι απαραίτητες συνδέσεις με το δίκτυο φυσικού αερίου…Η καθυστερημένη παροχή πετρελαίου στις εκπαιδευτικές κοινότητες αποτελεί βασικό εμπόδιο στην θέρμανση των σχολικών μονάδων με αποτέλεσμα οι αίθουσες να έχουν μετατραπεί σε «ψυγεία», ενώ όπως υπογραμμίζει ο Ανδρέας Μαυρίδης, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, το πρόβλημα θα χειροτερεύσει το επόμενο διάστημα όπου το κρύο θα γίνει ακόμα πιο έντονο.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καθυστέρηση παραλαβής πετρελαίου: «Έπρεπε να γίνει από τον Ιούνιο ο μειοδοτικός διαγωνισμός, όχι τον Νοέμβριο.
Αυτή τη στιγμή τα σχετικά έγγραφα για την προμήθεια πετρελαίου βρίσκονται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μία διαδικασία χρονοβόρα, ενώ και ο προμηθευτής είναι αμφίβολο αν θα δεχθεί να δώσει το πετρέλαιο επί πιστώσει».
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...