loading...

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Άρχισε η Δίκη της Marfin: Αυτό το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ το ξέχασαν οι «δημοκράτες»!ΒΙΝΤΕΟ.

Οι κατηγορούμενοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, κανείς δεν είχε προφυλακιστεί...
Ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για το προσχεδιασμένο έγκλημα των ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς στην Marfin, όπου δολοφονήθηκαν ένας συμπατριώτης και 2 συμπατριώτισσές μας, η μία εκ των οποίων ήταν έγκυος.
«Τί κάνετε ρε; Έχει κόσμο πάνω!», φώναξε ένας υπάλληλος παρακείμενου στην τράπεζα βιβλιοπωλείου, προς το τάγμα εφόδου της Αριστεράς. Η απάντηση εκείνων που απολαμβάνουν της νομικής και όχι μόνο υποστήριξης του Σύριζα, ήταν κάθετη: «Θα σας κάψουμε όλους»!
Η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας δεν έλαβε, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φώτα της δημοσιότητας που της αρμόζουν. Ο λόγος προφανής, κανείς δεν πρέπει να λέει την αλήθεια στο Λαό, την αλήθεια που συνοψίζεται σε μια μόνο φράση: η Αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο!
Ενδεικτικό της ποικιλόμορφης τρομοκρατίας που ασκείται στους μάρτυρες, το γεγονός ότι δέκα και πλέον ουσιώδεις εξ αυτών δεν παρέστησαν σήμερα στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα εκείνο να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή τους!
Υπενθυμίζεται οτι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα εφημερίδας «οι δύο κατηγορούμενοι είναι μέλη του πλέον σκληρού πυρήνα των αντιεξουσιαστών. Έχουν προσαχθεί δεκάδες φορές στην Κρατική Ασφάλεια κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ «μπαχαλάκηδων» και ΜΑΤ στην Αθήνα ως ύποπτοι για εκτόξευση βομβών μολότωφ και άλλων αντικειμένων κατά αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου ερευνών για τη δράση της οργάνωσης «Συνωμοσίες των πυρήνων της φωτιάς», τα ονόματά τους κατεγράφησαν σε πληροφοριακό σημείωμα της Αντιτρομοκρατικής γιατί είχαν στενές σχέσεις με τρεις από τους μετέπειτα προφυλακισμένους για συμμετοχή στην οργάνωση αυτή».
Πρόκειται, δηλαδή, για τους συνομιλητές του κυρίου Π. Λάμπρου και του Σύριζα. Ίσως και αυτοί ακόμη, να απόλαυσαν κατά το παρελθόν τις νομικές υπηρεσίες του Σύριζα, οι οποίες όπως απεδείχθη προσφάτως προσφέρονται αφειδώς σε «κοινωνικούς αγωνιστές»!
Όπως και να έχει, η Ιστορία έχει καταγράψει 4 ακόμη άγρια δολοφονημένους από την Αριστερά:

Παρασκευή Ζούλια, ετών 35.
Επαμεινώνδας Τσακάλης, ετών 36.
Αγγελική Παπαθανασοπούλου, έγκυος, ετών 32.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archise-h-dikh-ths-marfin-auto-to-aristero-egklhma-to-jechasan-oi-dhmokrate#ixzz3ubNkE3kz
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...