loading...

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ! Υπουργός ΒΡΙΖΕΙ τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο…

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ! Υπουργός ΒΡΙΖΕΙ τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο…


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις προς τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Αlpha και στον Σπύρο Χαριτάτο. «Με τον γέρο τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται «να τα έχω καλά». Με τον «παλιό χωροφύλακα». Το «φασισταριό». Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό, τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες» είπε ο κ. Ζουράρις.
Ο Υφυπουργός Παιδείας σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί μίλησε για τον Φιντέλ Κάστρο, για την αποπομπή Λιάκου, αλλά και για τα επεισόδια στα hotspots.
Σε ερώτηση για τη σχέση του με την Εκκλησία και ορισμένους Μητροπολίτες, ο κος Ζουράρις εμφανίστηκε λάβρος κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου: «Με τον γέρο τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται «να τα έχω καλά».Με τον «παλιό χωροφύλακα». Το «φασισταριό». Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό, τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες. Ο Αρχιεπίσκοπος τον στήριξε γιατί είναι γεροντάκι ο Αιγιαλείας, είναι μητροπολίτης και μπορεί να του ξεφεύγει και να λέει και κανένα σωστό. Δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό με την έννοια της πραότητας, της καταλλαγής, δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό πχ (όπως) από τον διάλογο του Χριστού με την πόρνη στην Κανά. Τί να σου πω δηλαδή; Σαν τζιχαντιστής μιλούσε». Όπως είπε ο ίδιος ο κος Ζουράρις, πάντως, «η Ορθοδοξία περιλαμβάνεται στην πολιτιστική μου συγκρότηση».
Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου, ενώ έχει σημασία ότι ο κ. Ζουράρις είναι υφυπουργός Παιδείας σε μία εποχή αρκετά δύσκολη για την σχέση Εκκλησίας Πολιτείας.
«Ήταν μια μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας ο Φιντέλ Κάστρο, μαζί με τον Τσε Γκεβάρα. Αποδήμησε εις Κύριον και μας αφήνει πιο φτωχούς και λιγότερο επαναστάτες…», είπε, επίσης, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις για τον θάνατο του ηγέτη της Κούβας ενώ εξύβρισε όσους τον αποκαλούν «δικτάτορα» λέγοντας χαρακτηριστικά «βαριέμαι να μιλάω γι’ αυτούς».
ΠΗΓΗ: dogma.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...