loading...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Οι ίδιοι που καίνε τις Ελληνικές Σημαίες οργανώνουν και τις αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής»


“Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, κα Γερουσιαστή Anke Van dermeersch, κύριοι βουλευτές Filip Dewinter, Jan Penris, Frank Creyelman, η παρουσία σας εδώ σήμερα αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνη. Εθνικιστές από ολόκληρο τον κόσμο είναι στο πλευρό μας και συμπαρίστανται στις διώξεις που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η δική μας Ευρώπη δεν είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων. Είναι η Ευρώπη των Πατρίδων, η Ευρώπη που αρχίζει από την Ισπανία και τελειώνει και στην Ρωσία. Γιατί Ευρώπη χωρίς Ρωσία δεν εννοείται. Βεβαίως και αποτελεί γεγονός των ημερών η εκλογή στις ΗΠΑ ως Προέδρου του Ντόναλντ Τραμπ. Ήταν μία νίκη πραγματικά ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Και δεν είναι τυχαίο ότι οι μισθοφόροι του Σόρος, οι ίδιοι που κάνουν τα επεισόδια στην Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες, κάνουν σήμερα διαδηλώσεις κατά του Τράμπ.”

Εθνικό Κράτος η Δημοκρατία των Αρχαίων Αθηνών

“Μεγάλη η ήττα της παγκοσμιοποίησης και μια απάντηση στους ανιστόρητους και στα όσα είπε πρόσφατα στην επίσκεψή του στην Πατρίδα μας ο Ομπάμα, ο οποίος παρέβαλε την αρχαία Δημοκρατία των Αθηνών με την πολυπολιτισμική δημοκρατία της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν αυτοί να φέρουν. Μακάρι να είχαμε την αρχαία δημοκρατία των Αθηνών. Στην αρχαία δημοκρατία των Αθηνών πολίτες ήταν μόνο όσοι είχαν υπηρετήσει την στρατιωτική τους θητεία. Η μισή Βουλή θα άδειαζε αμέσως! Πολίτες της Αθήνας επίσης μπορούσαν να είναι μόνο όσοι έχουν και τους δύο γονείς τους Αθηναίους. Και είναι γεγονός ιστορικό, ότι ο μέγας Περικλής, ο πατέρας της Δημοκρατίας, επειδή τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο του είχαν πεθάνει από τον λιμό, για να κάνει πολίτη τον γιο που είχε από την Ασπασία, που ήταν Ελληνίδα από άλλη πόλη, προκάλεσε ειδικό ψήφισμα της Εκκλησίας του Δήμου.

Ήταν Εθνικό Κράτος, λοιπόν, η Δημοκρατία των Αρχαίων Αθηνών, όπως θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα και όχι “δημοκρατία” της παγκοσμιοποίησης που θέλει ο Μπαράκ Ομπάμα. 

Σχετικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης μάλιστα, ο Τραμπ είχε πει ότι δεν νοείται έθνος, ένα έθνος που δεν έχει σύνορα, αναφερόμενος στον φράχτη που θέλει να φτιάξει στο Μεξικό. Είμαστε έθνος εμείς σήμερα με τα ανοιχτά σύνορα; Όχι βέβαια. Γι’ αυτό το σύνθημα της Χρυσής Αυγής, από την δεκαετία του ΄90 ακόμη μέχρι σήμερα, ήταν ένα και μοναδικό: Κλείστε τα σύνορα! Η Ελλάδα στους Έλληνες!

Συνετελέσθη επίσης μία ακόμη απρέπεια κατά της Χρυσής Αυγής πρόσφατα, με την επίσκεψη του προέδρου της Κύπρου Αναστασιάδη, ο οποίος μίλησε με όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής. Μίλησε ακόμη και με τους κομμουνιστές, οι οποίοι πρόδιδαν τον αγώνα της ΕΟΚΑ συνειδητά. Και είχαν αποκαλύψει το όνομα του ηγέτη της ΕΟΚΑ, θρυλικού στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή στους Άγγλους. Αυτοί, οι ρουφιάνοι των Άγγλων! 

Για εμάς το Κυπριακό είναι ένα πολύ απλό ζήτημα. Η Κύπρος δεν είναι απλά ελληνική, η Κύπρος είναι Ελλάδα! Όπως η Μακεδονία, η Πελοπόννησος. Κι αυτό βεβαίως, δεν θα ήθελε να το ακούσει ο κος Αναστασιάδης. Και γι’ αυτό απέφυγε την συνάντηση. Καλά έκανε! Τον ευχαριστούμε! Είμαστε έξω από την οποιαδήποτε προδοτική λύση ετοιμάζουν για το Κυπριακό. Και θα αγωνιστούμε για να ξαναγίνει η Κύπρος ένα ενιαίο κράτος Ελληνικό, και όχι ένα προτεκτοράτο της Τουρκίας…»

Η Χρυσή Αυγή είναι η Εθνική Αντίσταση 

“Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μία μόλις ημέρα μετά την επίσκεψη των συναγωνιστών Λαγού και Κασιδιάρη μαζί με τους Φλαμανδούς Συναγωνιστές μας στα «hot spot» στη Χίο όπως ξέρετε λαθρομετανάστες λήστεψαν μια αποθήκη με βεγγαλικά και έβαλαν φωτιά σε περιουσίες Ελλήνων. Αμέσως οι προοδευτικοί δημοσιογράφοι αυτής της χώρας πήγαν να ρίξουν όλη την ευθύνη για τα επεισόδια σε «ακροδεξιά» στοιχεία, σε Χρυσαυγίτες. Ε, λοιπόν, ναι, γι’ αυτούς, όποιος Έλληνας αντιστέκεται είναι Χρυσαυγίτης! Αυτό για εμάς αποτελεί τίτλο τιμής! Η Χρυσή Αυγή είναι η εθνική αντίσταση της Ελλάδος.

Ταυτόχρονα με το κάψιμο των Ελληνικών περιουσιών στη Χίο είχαμε και το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας για μία ακόμη φορά στο Πολυτεχνείο. Και ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών είχε διατάξει να μπουν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Πολυτεχνείο εάν συντελούνται κακουργήματα και είναι κακούργημα το να ρίξεις βόμβα μολότοφ, δεν έγινε τίποτε. Είναι οι ίδιοι αυτοί που καίνε τις Ελληνικές σημαίες, που οργανώνουν και τις αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά τα πληρωμένα καθάρματα του Τζορτζ Σόρος, όλοι αυτοί οι ανθέλληνες να μην πιστέψουν ότι θα μας σταματήσουν. Δεν μας σταμάτησαν φυλακές, δεν μας σταμάτησαν σφαίρες, δεν θα μας σταματήσουν οι μισθοφόροι της παγκοσμιοποίησης και του Τζορτζ Σόρος. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη είτε το θέλουν είτε όχι.

Η ιστορία του Σπύρου Καγιαλεδάκη

Μια Ελληνική Σημαία να καίγεται στο Πολυτεχνείο και ένα όνομα. Μ΄ αρέσει να χρησιμοποιώ παραδείγματα ιστορικά. Η Ιστορία είναι το βιβλίο της αλήθειας. Είμαστε στα 1897 και στο στρατόπεδο των Κρητών, που επαναστατούν ακόμη μια φορά για Ένωση με την Ελλάδα, τα συμμαχικά πλοία κανονιοβολούν το στρατόπεδο και τσακίζουν τον ιστό της Ελληνικής Σημαίας. Και βρίσκεται ένα παλικάρι, ένας Κρητικός λεβέντης, ο Σπύρος Καγιαλές ή Καγιαλεδάκης – δεν το ξέρει κανείς σήμερα αυτό το όνομα – και βάζει το σώμα του για ιστό της Σημαίας. Αυτό είναι οι Χρυσαυγίτες! Αυτό είναι οι Χρυσαυγίτισες! Ιστοί για τις Ελληνικές Σημαίες που δεν θα μπορέσουν να κάψουν ποτέ! 

Επέτειος του Πολυτεχνείου και η γενιά του Πολυτεχνείου εορτάζει για μία ακόμη φορά την νίκη της. Εορτάζει τα 43 χρόνια εθνικής προδοσίας, λεηλασίας του εθνικού πλούτου, εορτάζει τα Μνημόνια, που χέρι – χέρι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν. Και απέναντι σε όλους αυτούς, σε καθεστώς παρανομίας, κάτω από συνεχείς διώξεις, εσείς, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες να υψώνετε υπερήφανα το ανάστημα και να λέτε: Δεν θα περάσετε!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι ίδιοι που οργανώνουν τις αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, όπως έγινε και στη Χίο και στη Λέσβο, οι ίδιοι καίνε και τις Ελληνικές σημαίες. Κι ένα κράτος ανίκανο να εφαρμόσει τον νόμο, να προστατεύσει το εθνικό σύνολο. Αυτό είναι το κράτος το ψευτορωμαίικο που αναφέρθηκε ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός.

Αγωνιζόμαστε για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία! Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ που αγανακτεί για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο. Γιατί; Ίδια επεισόδια δεν γινόντουσαν επί των ημερών που κυβερνούσε η ΝΔ; Και μάλιστα, ένα ηγετικό της στέλεχος είχε πει ότι είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα το να καις την σημαία. ΟΧΙ, δεν είναι δικαίωμα! Είναι ντροπή, είναι πράξη ατιμωτική, και θα τιμωρηθεί όταν θα υπάρχει πάλι Ελλάδα. Η Ελλάδα της Χρυσής Αυγής.

Ο χρόνος τελειώνει, αλλά όχι η θέλησή μας η αδάμαστη. Να αγωνιστούμε για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία. Αγώνας λοιπόν. Αγώνας υπέρ πάντων. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...