loading...

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Τραγωδία! Νεκρό σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε το 6χρονο κορίτσι! Δράστης ο πατέρας!

Νεκρό σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε το 6χρονο κορίτσι, το οποίο είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα! 
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (27/4) βρέθηκε το πτώμα του μικρού κοριτσιού μέσα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.
Αμέσως οι Αρχές θεώρησαν πως ο βασικός ύποπτος ήταν πατέρας του παιδιού, ο οποίος είναι απόστρατος Αστυνομικός.
Μετά από αρκετές πιέσεις, ο πατέρας ομολόγησε για την πράξη του, λέγοντας πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι. Στην προσπάθεια του να το ηρεμήσει, το πήρε αγκαλιά και το έσφιξε με δύναμη με αποτέλεσμα το μικρό κορίτσι να χάσει τη ζωή του. 
Γιατί η Αστυνομία θεώρησε αμέσως ως βασικό ύποπτο τον πατέρα;
Ο 61χρονος όταν διαπίστωσε το πρωί την εξαφάνιση του παιδιού του μέσα από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα, αντί να πάει αμέσως στην Αστυνομία πήγε πρώτα το δίδυμο αδερφό της στο σχολείο και ύστερα ενημέρωσε για την εξαφάνιση του κοριτσιού στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Αυτή η κίνηση προξένησε εντύπωση στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ρωτούσαν επίμονα πως και πότε χάθηκε.
Ο πατέρες του 6χρονου ανάφερε ότι το προηγούμενο βράδυ έβαλε και τα δυο παιδιά του για ύπνο. Ύστερα βγήκε από το σπίτι, πέταξε τα σκουπίδια και τέλος πήρε τα φάρμακα του για ασθένεια που αντιμετωπίζει, τα οποία όπως υποστήριξε του δημιουργούν υπνηλία.
Στη συνέχεια είπε ότι ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπήκαν κάποιοι στο σπίτι καθώς βρήκε ανοιχτά συρτάρια…
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...