loading...

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Το 80% των ψηφοφόρων της ΝΔ απεχθάνεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κανένα... έγκλημα δεν είναι τέλειο.Μόλις χθες αποκαλύψαμε τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσκόποι χαλκεύουν τα αποτελέσματα για να περισώσουν τον Μητσοτάκη από την κατάρρευση αλλά και να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα.
Αποκαλύψαμε λοιπόν τα δύο στοιχεία με τα οποία οι δημοσκόποι μαγειρεύουν τα αποτελέσματα:
Το πρώτο είναι ότι στα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, μετράνε την δυναμική του Μεϊμαράκη στις εκλογές του 2015! Κοινώς, ο ερωτώμενος που απαντά ότι ψήφισε Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές, απλώς προσμετράται και ως νυν ψηφοφόρος του Μητσοτάκη!
Το δεύτερο είναι ότι οι δημοσκόποι κρύβουν πανικόβλητοι το γεγονός ότι το 80% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό το Κυριάκο Μητσοτάκη!
Ήρθε λοιπόν η δημοσκόπηση της Pulse, να δικαιώσει όλα τα παραπάνω και στα δύο σημεία!
Ως πρόθεση ψήφου για τη Νέα Δημοκρατία, δίνει ακριβώς το ποσοστό που πήρε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις εκλογές του 2015!
Για πρώτη φορά στην ιστορία των δημοσκοπήσεων, ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός Μητσοτάκης, παίρνει από το σύνολο των ψηφοφόρων, το ποσοστό που φέρεται να έχει η Νέα Δημοκρατία ως πρόθεση ψήφου! Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι όντως το 80% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, δεν θεωρεί τον Μητσοτάκη κατάλληλο για πρωθυπουργό!!!
Δύο στα δύο λοιπόν, από την δημοσκόπηση που έγινε για φιλικό κανάλι του Κυριάκου Μητσοτάκη, και αποδεικνύει ότι κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...