loading...

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Σαν Σήμερα Ο Προδότης ΓΑΠ Μας Έβαζε Στα Μνημόνια.

Πέρασαν ήδη οκτώ χρόνια από εκείνη αποφράδα ημέρα για την Ελλάδα – Οκτώ χρόνια από το «έγκλημα του Καστελλόριζου», από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές – Το κεντρικό ερώτημα που παραμένει ακόμα και τώρα αναπάντητο: Ήταν άγνοια ή συνειδητή επιλογή;
Το ημερολόγιο έδειχνε 24 Απριλίου 2010 όταν ξεκινούσε ο «γολγοθάς» της Ελλάδας.
Με φόντο το πανέμορφο Καστελλόριζο, ο τότε πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου όντας κατά πολλούς σε «εντεταλμένη υπηρεσία» για τη σωτηρία (;) της Ελλάδος, παρέδιδε τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ, αν και τις προηγούμενες ημέρες διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν υπήρχε καμία συννενόηση για υπαγωγή της χώρας σε μνημόνια.
Αργότερα, αποδείχθηκε ότι ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου έπαιξαν την τύχη της χώρας κορώνα – γράμματα, μέσα σ’ ένα υπόγειο ξενοδοχείου στο Νταβός, μαζί με τον τότε ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, Στρος Καν. 
Αμέσως μετά, ο «εγκέφαλος» του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου είχε τη φαεινή ιδέα να προαναγγήλει την παράδοση της χώρας από το πιο ευαίσθητο σημείο της Ελλάδας, από τη νήσο Μεγίστη.
«Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε.», ανέφερε στο διάγγελμά του ο «πρωθυπουργός της τρόικας».
Δείτε το διάγγελμα της ντροπής

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...