loading...

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Εγκαινιάστηκε η πρώτη εξοχική κατοικία του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Λαγκαδά(ΦΩΤΟ)















ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || mylonasthan@gmail.com
Τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού «Το Χαµόγελο του Παιδιού» πραγματοποιήθηκαν το πρωί, στην κοινότητα Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.
Η κατοικία ήταν δωρεά της θανούσας Στυλιανής Μουρατίδου προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ανακατασκευάστηκε για τις ανάγκες φιλοξενίας των παιδιών από την εταιρεία ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε., της υποστήριξης της εταιρείας Henkel και του ∆ήµου Λαγκαδά.
Το σπίτι των παιδιών.

Το σπίτι είναι 90 τ.μ. σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον  με άριστο κλίμα και θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας και διαμονής 16 μικρών παιδιών και 4 ενηλίκων. Εσωτερικά το σπίτι ανακατασκευάστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου τα παιδιά θα µπορούν να περνούν ευχάριστες στιγµές, ενώ εξωτερικά κατασκευάστηκαν χώροι παιχνιδιού και αναψυχής όπως γήπεδο ποδοσφαίρου και παιδική χαρά.
Τα εγκαίνια…

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του προέδρου του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλου, του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε., κ. Γιάννη Μασούτη, του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου από την περιοχή. 

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κώστας Γιαννόπουλος ευχαρίστησε την εταιρεία ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε., και την Henkel  για τη συμβολή τους στη δημιουργία της εξοχικής κατοικίας επισημαίνοντας ότι δεν κατασκευάστηκε απλά ένα σπίτι αλλά έγινε με τέτοιο τρόπο, «με πινελιές ψυχής» όπως ανέφερε, προκειμένου τα παιδιά να το αισθάνονται σπίτι τους. «Όταν ανοίγουν τέτοιες πόρτες ανοίγει η ζωή» σημείωσε.
Ο Δ./ντης Μάρκετινγκ της ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Σταμάτης Δαβίδ ανέφερε ότι η εταιρεία νιώθει ιδιαίτερη χαρά που προχώρησε στην ανακατασκευή του σπιτιού, τονίζοντας ότι ο Δ/νων Σύμβουλος Γιάννης Μασούτης οραματίστηκε αυτό το έργο και σε συνεργασία με το Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Καραγιάννη το υλοποίησε. «Χτίζουμε το μέλλον του παιδιού» ανάφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης σημείωσε ότι είναι μια σημαντική ημέρα για το Δήμο Λαγκαδά καθώς υποδέχεται τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού». Ανέφερε ότι η τοπική κοινωνία αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τα παιδιά, και ανακοίνωσε ότι είναι ευπρόσδεκτα σε κάνε δραστηριότητα του δήμου και μάλιστα χωρίς αντίτιμο. Για το Γιάννη Μασούτη ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή δεν το είδε σαν έργο στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης της εταιρείας αλλά έβαλε προσωπικό συναίσθημα.
Τα πρώτα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα περάσουν ευχάριστες στιγμές στο νέο εξοχικό τις ημέρες του Πάσχα.  Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...