loading...

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Μείναμε άναυδοι! Αυτά πιστεύει η Ελληνική Αστυνομία για το Ισλάμ.Βίντεο.

ΒΙΝΤΕΟ-συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε!  Τι υπάρχει σε γραφείο αξιωματικού!

Η πρώτη γυναίκα «στρατηγός» της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εκείνη που έχει αναλάβει να ενημερώνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την λεγόμενη «προσφυγική κρίση», παρά το γεγονός πως πλέον, σύμφωνα και με κυβερνητικές παραδοχές, στην Ελλάδα σπεύδουν αποκλειστικά μουσουλμάνοι μετανάστες και όχι πρόσφυγες.
«Θέλω να σε ευχαριστήσω για όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα για το μεταναστευτικό και όσα συνεχίζεις να κάνεις» της έχει πει χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Όπως αναφέρεται από τα μέσα ενημέρωσης ήταν μία επιβράβευση για την υποστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία ανέλαβε να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση για λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας και τα έχει καταφέρει.
Ποιες αν είναι άραγε οι απόψεις της κας Τσιριγώτη για την διαρκή έλευση μεταναστών στην Ελλάδα αλλά και το Ισλάμ, το οποίο μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας;
Εμείς θα σας παραθέσουμε τα λεγόμενά της, σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ και εσείς θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η έλευση μουσουλμάνων στην Ελλάδα και την Ευρώπη αποτελεί «παγκόσμιο πρόβλημα», το οποίο πρέπει να αποδεχθούμε και να ζήσουμε με αυτό.
Στην συνέχεια συνέκρινε τους Έλληνες πρόσφυγες από τις σφαγές των Τούρκων με τα «κύματα» μεταναστών που κατακλύζουν την χώρα ακόμα και από την Τζαμάικα.
Στο γραφείο της έχει κρεμάσει ένα μουσουλμανικό χαλάκι προσευχής ως σεβασμό στους μουσουλμάνους, καλώντας τους Έλληνες να μάθουν να συνυπάρχουν ειρηνικά με αυτούς.
 Τέλος, χαρακτήρισε το Ισλάμ ως μία ανεκτική θρησκεία, την ώρα που στο Κοράνι υπάρχουν παροτρύνσεις λιθοβολισμών και σφαγών, όπως παρατήρησε η δημοσιογράφος, η οποία έκανε την συνέντευξη.
Δείτε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας! Άραγε οι εν λόγω απόψεις εκφράζουν ολόκληρη την αστυνομία;
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...