loading...

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Αλβανικών προκλήσεων συνέχεια – Έκαψαν ελληνική σημαία και βεβήλωσαν μνημείο (βίντεο).

Στις έξι το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, οι αποκαλούμενοι ακτιβιστές του Κινήματος για τη Μεγάλη Αλβανία με τον επικεφαλής τους Ταχίρ  Βέλιου κατέβασαν από ιστό και έκαψαν την ελληνική σημαία στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, όπως αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα, το οποίο έχει κοινοποιήσει μάλιστα ο Ταχίρ Βέλιου, στο προφίλ του στο Facebook. Όπως σημειώνεται σ’ αυτό «το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία είναι αποφασισμένο να δρα συνεχώς ενάντια σε κάθε πρόκληση και να μην επιτρέψει στους σοβινιστές γείτονες μας να παραβιάσουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της αλβανικής δημοκρατίας».
Όσο για τον πρόεδρό του Ταχίρ Βέλιου, δηλώνει πως οι συμμετέχοντες στο Κίνημα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους.
Μέλη του ίδιου κινήματος κατέστρεψαν επίσης το μνημείο του Θύμιου Λιώλη, υποστηρίζοντας ότι «αποτελεί εχθρό των Αλβανών καθώς πολέμησε το 1914 και το 1944 συμμετείχε στην εκδίωξη των Τσάμηδων».
«Από το 2010 ο Βαγγέλης Ντούλες και ο Βασίλης Μπολάνος τοποθέτησαν παράνομα το μνημείο αυτού του τρομοκράτη στην Κρανιά Δελβίνου» υπογραμμίζεται στο αλβανικό δημοσίευμα που έχει κοινοποιηθεί στο προφίλ του Βέλιου στο Facebook, μαζί με το βίντεο που επιδεικνύει το ποδοπάτημα της ελληνικής σημαίας.Βίντεο
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...