loading...

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΣΥΛΛΗΨΗ λαθροδιακινητών στην Καστοριά! Τους έπιασαν επ' αυτοφώρω...

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές της Καστοριάς, τρεις Έλληνες, ηλικίας 36, 43 και 45 χρόνων και δύο γυναίκες από την Αλβανία, ηλικίας 38 και 68 χρόνων, για μεταφορά 3 μη νόμιμων μεταναστών, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο από αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος οδηγός από κοινού με τον 36χρονο συνοδηγό, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, 2 Αλβανούς, ηλικίας 32 και 41 χρόνων, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του 41χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Στη δεύτερη περίπτωση σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) , διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος οδηγός του οχήματος, από κοινού με την 38χρονη και την 68χρονη, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, 28χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.
Συνολικά κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν και 12 κινητά τηλέφωνα. Οι έρευνες για τις δύο υποθέσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν συνεργοί των δραστών...
 newsit.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...