loading...

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Προσηλωμένος στο Μνημόνιο και στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων ο Μητσοτάκης.

Την σαφή προσήλωσή του ως εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων έδειξε, για μια ακόμη φορά, (και) ο νυν αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Βορείου Ελλάδος είπε ότι «Τα μέτρα, όμως, δεν είναι κάτι σαν τις 10 Εντολές. Μπορεί να αλλάζουν».
Αυτό που προφανώς δεν αλλάζει στη ΝΔ είναι η αντίληψη νομιμοποίησης της μνημονιακής κατοχής της Χώρας και της καταλήστευσης της δημόσιας περιουσίας με την φτηνή όσο και υπόδουλη λογική «Το κράτος έχει συνέχεια». Τα μόνο που… υπόσχεται ο Μητσοτάκης είναι «επαναδιαπραγμάτευση» με τους δανειστές, κάτι όμως που γνωρίζουμε από την πείρα του πρόσφατου παρελθόντος τι ακριβώς κατάληξη θα έχει.
Συνεχίζοντας τα ψέματά του και σε ερώτηση για το διαρκές αίτημά του για εκλογές, ο πρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε: «Όχι μόνο δεν μετανιώνω, λοιπόν, αλλά επιμένω πως η πολιτική αλλαγή ήταν και είναι αναγκαία για την Ελλάδα. Αν είχαν γίνει οι εκλογές τώρα, δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ… Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του λαού μας με αλήθεια, θετικές προτάσεις και έναν νέο πατριωτισμό».
Εάν πραγματικά ο Μητσοτάκης ήθελε εκλογές μπορούσε να τις προκαλέσει οδηγώντας σε παραίτηση όλη την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Δεν το έκανε, όμως, γιατί στην πραγματικότητα ούτε αυτός επιθυμεί τώρα εκλογές.
Όσο για τον «νέο πατριωτισμό» που επικαλείται και ο οποίος σημαίνει τον σεβασμό και την αποδοχή στην μνημονιακή κατοχή, τον «αντιρατσιστικό» νόμο, το τζαμί στον Βοτανικό, το «σύμφωνο συμβίωσης», την αναφορά στην «πολυπολιτισμική Θράκη» και στο γενικότερο κοσμοπολίτικο φιλελεύθερο πνεύμα που διακατέχει αυτόν και το κόμμα του, ούτε τον γουστάρουμε ούτε θα τον πάρουμε.
Εθνικισμός, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-h-proshlwsh-sto-mnhmonio-kai-o-neos-patriwtismos-pou-epikaleit#ixzz4m5JiYIHc


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...