loading...

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Αφχανός ο δράστης.Τρόμος στη Μελβούρνη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς – Πολλοί τραυματίες [εικόνες & βίντεο].

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς ώρα σε κεντρικό δρόμο της Μελβούρνης στην οδό Φλίντερς.
Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ μιλούν για έως και 16 τραυματίες ανάμεσά τους και τουλάχιστον ένα μικρό παιδί που έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.  Επίσημα οι αρχές έχουν ανακοινώσει ότι έχουν μεταφέρει 13 ανθρώπους σε νοσοκομεία ενώ άλλοι δύο δέχονται φροντίδες στο σημείο.
Μετά από μία καταδίωξη από τις αρχές, ο δράστης συνελήφθη, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος της αστυνομίας περίπου μια ώρα μετά το περιστατικό έκανε λόγο για «εσκεμμένη πράξη» προσθέτοντας, ωστόσο, ότι τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα.
Σε ερώτηση για το αν εκτιμούν ότι είναι τρομοκρατική ενέργεια η απάντηση ήταν «σε αυτό το στάδιο είναι πολύ νωρίς και το κίνητρο παραμένει άγνωστο».
«Ακούσαμε ένα θόρυβο και είδαμε αυτό το λευκό αυτοκίνητο να παρασύρει τους πάντες» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. «Το μόνο που τον φρέναρε ήταν τα σώματα των ανθρώπων πάνω στα οποία έπεσε» είπε ένας δεύτερος μάρτυρας για το περιστατικό που συνέβη σε μια διασταύρωση.
Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι τη στιγμή που το αυτοκίνητο περνούσε από τη διασταύρωση με μια ταχύτητα, κατά τον ίδιο, 70χλμ./ώρα, στο σημείο βρίσκονταν έως και 100 άνθρωποι. «Το μόνο που μπορέσαμε να ακούσουμε ήταν μπαμ, μπαμ, μπαμ, τον ήχο του αυτοκινήτου που χτυπούσε τους πεζούς και τις κραυγές» είπε άλλος μάρτυρας.
Σύμφωνα με τον Guardian δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ανάμεσά τους κι ένα κοριτσάκι.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...