loading...

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ...

Η μικρη γεωργια που ειναι στις παρακατω φωτογραφιες
ειναι 19 μηνων και μολις γεννηθηκε διαγνωστηκε με μια σπανια παθηση που εμφανιζεται μολις στο 0.02% του παγκοσμιου πληθυσμου .Η παθηση ονομαζεται δυσπλασια ανω ακρου ραιβοχειρια και χωριζεται σε σταδια. Το σταδιο της γεωργιας ειναι τυπου 2Β δηλαδη λειπει ενα μερος της κερκυδας και ο αντιχειρας ειναι υποπλαστικος και υποαναπτυκτος και ο καρπος εχει εσωτερικη κλιση .Για να βελτιωθει η ζωη του παιδιου τωρα αλλα και μελλοντικα χρειαζεται μια σειρα επεμβασεων σε διαφορα σταδια της αναπτυξης της εως την ηλικια των 15 ετων .Δυστυχως κανενα κρατικο νοσοκομειο δεν μπορει να την αναλαβει αλλα ουτε διαθετει τα μηχανηματα και την εμπειρια - εκπαιδευση ωστε να προβει σε τετοιου ειδος επεμβασεις .
Η μονη καταλληλα εκπαιδευμενη γιατρος βρισκεται στην ιδιωτικη κλινικη της θεσσαλονικης Διαβαλκανικο οπου διαθετει μηχανηματα μικροχειρουργικης .Τα κοστη των επεμβασεων αλλα και των θεραπειων της γεωργια μας ειναι δυσβαστακτα ωστε να μπορεσουμε να τα καλυψουμε ολα μονοι μας σαν οικογενεια .Με καθε σεβασμο για τις αναγκες των δικων σας οικογενειων ζηταμε οτι μπορει ο καθενας να προσφερει ακομα και 1 ευρω εχει αξια για την υγεια της γεωργιας .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
Λογαριασμος τραπεζης EUROBANK
( IBAN: GR0702600740000610200783254)
Αριθμος Λογαριασμου: 0026.0074.61.0200783254
Δικαιουχος λογαριαμου: Παναγιωτα Καραβοκυρακου (μητερα)
Η Παναγιώτα, συνάδελφος στο ΑΒ εθνικής χρειάζεται τη βοήθειά μας και ευελπιστώ πως και σε αυτή την περίπτωση θα δείξουμε την ανθρωπιά μας και την συναδελφικότητα μας.
Ακόμα και ενα ευρώ, θα ήταν σημαντικό για να συγκεντρωθεί το ποσόν που χρειάζεται η μικρή Γεωργία για την βελτίωση της υγείας της .
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...