loading...

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ποιες οργανώσεις απειλούν με θάνατο ή ισόβια τους 300 βουλευτές για το Σκοπιανό!

Ένα πολύ επιθετικό κείμενο παραδόθηκε και στους 300 βουλευτές, το οποίο απειλεί με θάνατο ή με ισόβια εάν ψηφίσουν στη Βουλή μια συμφωνία συνθέτης ονομασίας για την ΠΓΔΜ. Πρόκειται για «εξώδικο δήλωση για την ονομασία των Σκοπιών», η οποία έχει αναρτηθεί εδώ και κάποιες μέρες στο διαδίκτυο.
Ως αποστολέας εμφανίζονται παμμακεδονικές οργανώσεις, και το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Βουλής κ. Βούτση ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της χρυσής Αυγής». Συμπλήρωσε τα εξής:
AdTech Ad
«Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα προχωρούν στην εξύμνηση των ναζί. Και έχουν ξεφύγει κάποιοι και εδώ γιατί μοιράστηκαν στους Έλληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης εάν και όποτε έρθει στη Βουλή για σύνθετη ονομασία.
Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν είμαστε ούτε γραφειοκράτες που περνάμε από δω για να τελειώνουμε την τρέχουσα νομοθετική εργασία και τα τρέχοντα προβλήματα και να κάνουμε πως δεν ακούμε ή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω γύρω. Όλα αυτά είναι διχαστικά κηρύγματα».
Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τις οργανώσεις που υπογράφουν το επίμαχο εξώδικο.
Πηγή.



Περισσότερα: Ποιες οργανώσεις απειλούν με θάνατο ή ισόβια τους 300 βουλευτές για το Σκοπιανό! (pics) | E-Daily.gr 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...