loading...

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ “Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ YOUTUBE ΤΟ ΕΡΙΞΕ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ VIDEO ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ! ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ ΚΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Α. ΓΑΤΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ VIDEO.ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ!
ΕΝΑ VIDEO ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ VIDEO ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ Γ. ΤΡΑΓΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ· ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ:
Μια προσχεδιασμένη δολοφονία, ένα κράτος που στήθηκε στο 1831 με ημερομηνία λήξης. Μας πούλησαν εμάς και τα παιδιά μας, συμφώνησαν για τον διαμελισμό της Ελλάδος και τώρα εφαρμόζουν τον τρόπο που θα περάσει… τον τρόπο που και πάλι εμείς θα «χάψουμε» το παραμύθι τους. Αυτό φαίνεται άλλωστε πολύ καθαρά στον τρόπο χειρισμού των Τούρκων στα Ίμια και στο Αιγαίο, όπως και στην Κύπρο.
Μας κυβερνούν εδώ και δεκαετίες άνθρωποι που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα, ελληνόφωνοι μα όχι Έλληνες. Υποτιθέμενοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, μα Ισραηλίτες στο θρήσκευμα. Άθεοι, μα προσκυνούντες τους νόμους του ταλμούδ και του κορανίου (ψάξτε να δείτε πόσα κοινά έχουν). Διαστρέβλωσαν τα πάντα και με τις ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος, που μόνο του Χριστού δεν είναι.
Μην βλέπετε τα πρόσωπα συνέλληνές μου, άλλωστε εικόνες Θεού είναι· ο πόλεμος είναι πνευματικός, είναι το πνεύμα των υιών του φωτός ενάντια στο πνεύμα αυτών που μας θεωρούν ζώα για να τους υπηρετούμε, δηλαδή της θρησκείας του ισραήλ. Χάθηκε το πνεύμα μας, δεν είμαστε πια παιδιά του φωτός, αλλά υπηρετούμε πιστά τον θεό τους, δηλαδή τις τράπεζες και τον τρόπο ζωής που μας επέβαλλαν- κοινώς το σκότος. Δεν ξεσηκωθήκαμε για την παιδεία της ανωμαλίας στα παιδιά μας, παρά υπομείναμε για μερικά αργύρια. Δεν ξεσηκωθήκαμε που πρόσβαλλαν όλα τα ιερά και τα όσιά μας, γιατί φοβηθήκαμε μην τυχόν και μας πάρει καμιά πέτρα στο κεφάλι από τους δικούς τους αντιεξουσιαστές.
Και τώρα που ξεσηκωθήκαμε για το Σκοπιανό, είδαμε όλοι μας πόσο μόνοι μας είμαστε. Αυτοί όλοι που κάθε μέρα τσακώνονται στα κανάλια για τα πολιτικά τους, ξαφνικά έγιναν όλοι ένα εναντίον μας. Το ίδιο έγινε και στο δημοψήφισμα που εμείς ο ελληνικός λαός είπαμε το ΟΧΙ, αλλά και πάλι όλοι αυτοί ενώθηκαν για να μας πείσουν για το ΝΑΙ. Κι αφού ψηφίσαμε ΟΧΙ, και πάλι μας πρόδωσαν, γιατί μας θεωρούν «ζώα με ανθρώπινη μορφή που ζούμε για να τους υπηρετούμε» (Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη εβραίο, αυτός παραμένει Ζώο με ανθρώπινη μορφή. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή, Talmud Midrasch Talpioth σελ 225 Warsaw 1855).
Έχουν ήδη συμφωνήσει να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια· τώρα το μεθοδεύουν για να το «φάμε» πάλι. Έχουν ήδη συμφωνήσει να παραδώσουν το μισό Αιγαίο και την Θράκη μας στους Τούρκους· τώρα κάνουν τις κινήσεις εκείνες που θα το δεχτούμε κι αυτό χωρίς αντιδράσεις. Έχουν ήδη συμφωνήσει τον αιώνιο διαμελισμό της Κύπρου και την προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία. Για όλα αυτά που εσύ δεν ξεσηκώθηκες είσαι υπόλογος Έλληνά μου, κυρίως όμως για την παιδεία της ομοφυλοφιλίας και του τρίτου φύλου που θεωρεί ότι προκύπτει φύλο από συνουσία ανωμάλων, όπως και την παιδεία και τους νόμους της νόμιμης παιδεραστίας. Βλέπεις… σου είπαν για δήθεν «προοδευτισμούς» και το φαγες το τυράκι, ξεχνώντας όλα εκείνα για τα οποία πολέμησαν οι ήρωές σου, οι Άγιοί σου, αλλά και όλοι γενικώς οι υιοί του φωτός.
Κατέθεσες Έλληνα τα «όπλα», και άφησες να παραχωρηθεί γη και ύδωρ. Μετανόησε τώρα και σήκω πάλι όρθιος. Μην πάρεις τα όπλα, αρκεί η φωνή σου. Αρκεί η επιμονή σου, αρκεί να είσαι σύσσωμος ελληνικέ λαέ μπροστά στον εχθρό· αρκεί να γυρίσεις το κεφάλι πίσω να δεις τι έκαναν οι πρόγονοί μας και τι παραδόσεις είχαμε ως Έθνος κι αυτά να ακολουθήσεις. Εδώ είναι η Ελλάδα, η χώρα του Χριστού και βεβηλώθηκε αρκετά πια. Φτάνει. Τώρα σήκω πάνω. Εμείς κι Αυτοί ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων, Εμείς κι Αυτοί είναι και τώρα.
Ή θα γίνουμε Ελλάδα πάλι ή θα πέσουμε ολοσχερώς

SOCRATESNIOS
Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση 
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.
Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».
Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...