loading...

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Στουρνάρας: Ανεβήκαμε στο Κιλιμάτζαρο, μην πέσουμε 100 μέτρα πριν την κορυφή.

Η τρόικα επιστρέφει και την Τρίτη οι επικεφαλής της θα συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών. «Οι στιγμές είναι κρίσιμες» λέει ο Γιάννης Στουρνάρας....



«Ανεβήκαμε το Κιλιμάντζαρο και στα εκατό μέτρα που απομένουν, κινδυνεύουμε να πέσουμε», τονίζει ο υπουργός Οικονομικών σε δήλωσή του στο Βήμα της Κυριακής. Και σημειώνει ότι «αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις πως η προσπάθεια για την οικονομία φθάνει επιτυχώς στο τέλος της».

«Απαιτείται ρεαλισμός» «Σε όλα τα θέματα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να υπάρχει ρεαλισμός απ’ όλες της πλευρές, ευελεξία και κοινούς νους» δηλώνει εξάλλου στην Καθημερινή της Κυριακής, λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

«Απαιτείται ψυχραιμία απ’ όλους. Και από εμάς και από τους εταίρους μας και κυρίως να εγκύψουν και να δουν την αντιστροφή της πορείας της ελληνικής οικονομίας που έχει επιτευχθεί.

Γεγονός που οι αγορές αναγνωρίζουν» σημειώνει ο κ. Στουρνάρας και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι «όπως μέχρι σήμερα βρήκαμε λύσεις σε πολύ δύσκολα θέματα, έτσι θα γίνει και τώρα».


news.in.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...