loading...

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Φαρμακερά βέλη Βενιζέλου κατά Στουρνάρα.«Ο κ. Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος... Έχει τη μάνα του που παίρνει χαμηλή σύνταξη και τα ξέρει αυτά...», ήταν η ειρωνική απάντηση ύφος του υπουργού Εξωτερικών στο ερώτημα κατά πόσον ο υπουργός Οικονομικών θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Έλληνας Επίτροπος.

Με το... βαμβάκι «έσφαξε» τον Γιάννη Στουρνάρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγο μετά την άφιξή του στις Βρυξέλλες.
Όπως γράφει η Καθημερινή, ο υπουργός Εξωτερικών ρωτήθηκε για το κατά πόσον ο υπουργός Οικονομικών θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Έλληνας Επίτροπος. Και η απάντηση του ήρθε με ειρωνικό ύφος: «Όχι βέβαια, ο κ. Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος...», είπε ο κ. Βενιζέλος και συνέχισε αναφερόμενος στον υπουργό των Οικονομικών: «Μιλάει γλυκά, κατευνάζει τον κόσμο, εκφράζει με τον ύτερο τρόπο τη συμπάθεια και τη συμπόνια που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός γι' αυτά που υφίστατατι».
Άλλωστε, πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος για τον κ. Στουρνάρα «έχει και τη μάνα του που παίρνει χαμηλή σύνταξη και τα ξέρει όλα αυτά...».
Οταν έγιναν γνωστά τα σχόλια του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τον υπουργό Οικονομικών, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου επιχειρούσαν να υποβαθίσουν το γεγονός επισημαίνοντας ότι ο κ. Βενιζέλος έκανε τις συγκεκριμένες παρατηρήσεις σε μια χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους. Πρόσθεταν μάλιστα ότι ο υπουργός Εξωτερικών απευθύνει τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς και στον κ. Στουρνάρα, στο πλαίσιο χιούμορ.
Χιούμορ, ομολογουμένως, δηλητηριώδες...
Πηγή:http://news.gr.msn.com/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...