loading...

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Λόγω κατολίσθησης Κλειστή η παλαιά Εθνική Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Πλάτανου.

Η κυκλοφορία εκτρέπεται προς τη νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Πάτρα
Έκλεισε λόγω κατολισθήσεων, λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ της Κυριακής, η παλαιά εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Πλάτανου Αιγιαλείας. Κλειστό λόγω ανέμων και το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου.

Τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα εκτρέπονται στην νέα εθνική, μέσω του κόμβου της Πούντας, ενώ τα οχήματα που κινούνται προς Πάτρα, εκτρέπονται στον κόμβο της Ακράτας.

Αντίθετα, κανονικά διεξάγεται η κίνηση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Ακόμα, στο 64ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης, στο ύψος του χωριού Τερψιθέα, η κυκλοφορία εκτρέπεται μέσω του χωριού Σπηλιά. Νερά υπάρχουν και στο οδόστρωμα της εθνικής οδού Κυπαρισσίας - Καλού Νερού, ενώ καθίζηση σημειώθηκε στο 116 χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμουΚορίνθου - Τρίπολης, στο 2ο περίπου χιλιόμετρο μετά τον κόμβο Νεμέας. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νεμέα διεξάγεται μέσω του κόμβου Αρχαίας Νεμέας. Λόγω κατολισθήσεων διεξάγεται από το ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, 4 χιλιόμετρα περίπου από τον Αχλαδόκαμπο.

Στο μεταξύ, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας έχουν δημιουργήσει μικρής έκτασης προβλήματα, κυρίως λόγω της πτώσης δέντρων.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...