loading...

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗ

Μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις στην έρευνα για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη, Ίλι Καρέλι αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας έχει ζητήσει την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να ασκηθούν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος εναντίον 15 σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας οι οποίες έχουν προσωποποιηθεί, εναντίον δεσμοφυλάκων στο Μαλανδρίνο, αλλά και εναντίον αστυνομικών του ΑΤ Ιτέας.
Οι κατηγορίες εναντίον σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου και αστυνομικών που υπηρετούν στο ΑΤ Ιτέας θα ασκηθούν «in rem», δηλαδή δεν έχουν ακόμη προσωποποιηθεί και οι διώξεις θα είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτουν στοιχεία κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στον άγριο ξυλοδαρμό του κρατουμένου.
Πηγή:http://www.makeleio.gr/
loading...

1 σχόλιο :

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.........ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...