loading...

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Eκτός ελέγχου η παραβατικότητα στο Ζεφύρι.

Παράνομη οπλοχρησία, διαρρήξεις, διακοπή αστικών δρομολογίων και ΕΚΑΒ μόνο με την παρουσία αστυνομικών, είναι μόνο μερικά από τα φαινόμενα που μαστίζουν την περιοχή. 
Το ζήτημα της αυξημένης παραβατικότητας στην περιοχή του Ζεφυρίου στο Δήμο Φυλής, έθεσε ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, Γεώργιος Βλάχος, στη Βουλή. Στην ερώτηση που κατέθεσε, ο βουλευτής αναφέρει ότι η σημερινή κατάσταση τείνει να βγει εκτός ελέγχου, με τα φαινόμενα οπλοχρησίας, κλοπών, διαρρήξεων και διακίνησης ναρκωτικών να αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και την αστυνόμευση της περιοχής να είναι ελλιπής και προβληματική, όπως άλλωστε επισημάνθηκε και από τον Δήμαρχο Φυλής, στις πρόσφατες συναντήσεις που είχε με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αλλά και με τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Κατόπιν τούτων, ο κ. Βλάχος ζητά να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό, για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει, προκειμένου να ενταθεί η αστυνόμευση στην περιοχή με την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων Άνω Λιοσίων και Φυλής και να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η υψηλή παραβατικότητα.
Παραθέτουμε τη σχετική ερώτηση :
Αρ.Πρωτ:3194/1-10-2014
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ TΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη
ΘΕΜΑ: «Αυξημένη παραβατικότητα στην περιοχή του Ζεφυρίου στο Δήμο Φυλής»
Η κατάσταση στην περιοχή του Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής, τείνει να βγει εκτός ελέγχου, καθώς η παραβατικότητα στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται σε έξαρση. Τα φαινόμενα οπλοχρησίας, κλοπών, διαρρήξεων και διακίνησης ναρκωτικών αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, ενώ η αστυνόμευση της περιοχής είναι ελλιπής και προβληματική, όπως άλλωστε γνωρίζετε και από την ενημέρωση που είχατε στην πρόσφατη συνάντησή σας με τον Δήμαρχο Φυλής. Απόρροια της επικρατούσας κατάστασης είναι οι κάτοικοι της περιοχής να ζουν καθημερινά με τον φόβο, μη μπορώντας να βγουν από τα σπίτια τους, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει ασθενείς μόνο αν τους πάνε οι συγγενείς τους στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου, το λεωφορείο του Ζεφυρίου μετά τις έξι το απόγευμα να μην πραγματοποιεί δρομολόγια, ενώ οι ξυλοδαρμοί μικρών και μεγάλων καθώς και το κλείσιμο δρόμων να είναι μόνιμο και καθημερινό φαινόμενο. Η κατάσταση αυτή, είναι θέμα χρόνου να οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες για την τοπική κοινωνία. Κατόπιν τούτων… ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Θα παρέμβει άμεσα το Υπουργείο, προκειμένου να ενταθεί η αστυνόμευση στη συγκεκριμένη περιοχή και να καταπολεμηθεί η υψηλή παραβατικότητα; Θα προβεί η ηγεσία του Υπουργείου σε ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου με προσωπικό και μέσα καθώς σήμερα παρατηρείται υποστελέχωση τους;
Πηγή:http://www.thriassio.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...