loading...

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο απόλυτος εξευτελισμός συνεχίζεται, έως πότε;

Να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να μην τρελαθούμε και τελείως.

Αυτοί που (υποτίθεται ότι) μας συγκυβερνούν δεν μας έλεγαν τον τελευταίο καιρό συνεχώς ότι βγαίνουμε από την κρίση; Αλήθεια, πόσες φορές ο Αντώνης Σαμαράς, κουνώντας το χέρι του, μας είχε πει «Μνημόνια τέλος»; Και πόσες φορές διαβεβαίωναν τον γονατισμένο κοσμάκη ότι δεν θα πάρουν νέα μέτρα;

Όμως, επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός μας, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, τελικά, όχι μόνο δεν βγαίνουμε από την κρίση, αλλά βουλιάζουμε ακόμη περισσότερο σ’ αυτήν, φτάνοντας πλέον στα άδυτα της αβύσσου.


Κι εκεί που εμφανίζονταν βέβαιοι για την έξοδο από τα Μνημόνια, εκεί που έλεγαν και ξαναέλεγαν ότι δεν θα πάρουν νέα μέτρα, καμαρώστε τώρα τον απόλυτο εξευτελισμό τους.

Καμαρώστε τους που παρακαλάνε τους τροϊκανούς να πάρουν τα… λιγότερο σκληρά μέτρα! Καμαρώστε πολιτική και προσωπική (αν)αξιοπρέπεια! Προσκύνησαν και προσκυνούν μόνο και μόνο για να παραμείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας, η οποία όμως δεν είναι καρέκλα εξουσίας, αλλά σκαμνάκι υποταγής όπου κάθονται τρώγοντας τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη.

Δυστυχώς, όμως, ο εξευτελισμός δεν είναι (μόνο) δικός τους. Ο εξευτελισμός αφορά μια ολόκληρη χώρα, την πατρίδα μας, η οποία βυθίζεται όλο και περισσότερο, κάθε μέρα που περνά, στο τέλμα της οικονομικής ανέχειας και της εθνικής παρακμής.

Αμφιβάλλει πλέον κανείς ότι οι «κύριοι» αυτοί κατάντησαν την πάλαι ποτέ υπερήφανη και κυρίαρχη Ελλάδα προτεκτοράτο των ξένων νταβατζήδων;

Όποιος δεν βλέπει πια κατάματα την πραγματικότητα, θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί για τον δείκτη της νοημοσύνης του!

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, η μοναδική διέξοδος είναι να πάμε σε εκλογές για να δοθεί η δυνατότητα στον βασανισμένο λαό να τους δώσει την απάντηση που τους αρμόζει. Να τους στείλει από κει που ήρθαν, γιατί με αυτούς ο κατήφορος δεν έχει τέλος!

Ας τον σταματήσουμε για να κάνουμε πάλι την αγαπημένη μας Ελλάδα μια εθνικά κυρίαρχη και περήφανη χώρα, με μια κοινωνία που θα έχει ψηλά το κεφάλι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...