loading...

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ από Αλβανούς: “Οι μανάδες θα δουν τους νεκρούς γιους τους…σε βαλίτσες”!

Συναγερμός… σήμανε στην… UEFA αλλά και στις αρχές σε Αλβανία και Σερβία, μετά τις απίστευτες απειλές από φανατικούς οπαδούς της γειτονικής χώρας, εν όψει του αγώνα των δυο εθνικών ομάδων στα Τίρανα για τα προκριματικά του EURO 2016…
Συμβουλεύουμε τις Σέρβες μάνες να μην αφήσουν τους γιους τους να έρθουν στην Αλβανία, γιατί θα γυρίσουν πίσω σε βαλίτσες…», ανέφεραν χαρακτηριστικά, μετά τα όσα συνέβησαν και στο Βελιγράδι!
Ο αγώνας των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένος τον Οκτώβριο, αλλά οι Αλβανοί Ultras στέλνουν ήδη απειλητικά μηνύματα, που μπορούν να βάλουν «φωτιά» στην ούτως ή άλλως… ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων.
Το μήνυμα «ανακοινώθηκε» από τον αρχηγό των Ultras, τον Ιντρίντ Μουράτι, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Μας απαγόρεψαν να πάμε στο Βελιγράδι και οι Σέρβοι επιτέθηκαν στους παίκτες μας. Θα τους περιμένουμε. Θα απαντήσουμε όπως πρέπει.
Απευθύνομαι στους οπαδούς και όχι στους ποδοσφαιριστές.  Για αυτό έχω μία συμβουλή στις Σέρβες μάνες. Να μην αφήσουν τους γιους τους να έρθουν στην Αλβανία, γιατί θα γυρίσω πίσω σε βαλίτσες…. Όλοι αυτοί που μας εξαπάτησαν και που μας φέρθηκαν έτσι από την Σερβία δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. Τους το υποσχόμαστε αυτό. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε στην Σερβία διότι έχουμε δεσμευτεί επ’ αυτού όμως αλίμονο σε όσους Σέρβους διανοηθούν να έρθουν εδώ».
Παρότι η Εθνική Σερβίας έχει κάνει αρκετό καιρό να βρεθεί στην Αλβανία οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Εθνικής ακόμα…βράζουν και απειλούν. Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας στο Βελιγράδι διεκόπη στο 42’.
Βλέπετε, εμφανίστηκε πάνω από τον αγωνιστικό χώρο ένα ελικοπτεράκι με της σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», που είχε τον χάρτη του Κοσσυφοπεδίου, αλλά και εδάφη της Ελλάδας σε κόκκινο και μαύρο χρώματα. Δηλαδή σ’ αυτά της Αλβανίας!
Οι Σέρβοι κατέβασαν το αεροπλανάκι, και ακολούθησε πανικός, όταν οι Αλβανό προσπάθησαν να σώσουν την σημαία.
Έπεσε ξύλο ανάμεσα στους παίκτες, μπήκαν και οπαδοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όσοι έμειναν στις κερκίδες, πετούσαν πολλά αντικείμενα. Από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμωρήθηκαν και οι δυο ομάδες, ενώ ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ είχε πει ότι δεν έπρεπε να παίξουν μαζί στον ίδιο όμιλο Σερβία και Αλβανία…


























photo: gazetaflash.com - Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...