loading...

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Σε εγρήγορση βρίσκονται φυσικά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ μετά από επείγον σήμα.

Συναγερμός σε Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ μετά από επείγον σήμα ξένων μυστικών υπηρεσιών που επισημαίνουν το ενδεχόμενο να έχουν περάσει στη χώρα μας με πτήση από Σαουδική Αραβία, τέσσερις τζιχαντιστές. Ένα σήμα με πληροφορίες για πιθανή είσοδο τεσσάρων τζιχαντιστών στη χώρα μας ήταν αρκετό για να σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες!
Σε εγρήγορση βρίσκονται φυσικά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ μετά από επείγον σήμα ξένων μυστικών υπηρεσιών, το οποίο επισημαίνει πληροφοριακά το ενδεχόμενο να έχουν περάσει στη χώρα μας με πτήση από Σαουδική Αραβία τέσσερις τζιχαντιστές.

Το σήμα που έχει λάβει η ΕΥΠ είναι συγκεχυμένο πληροφοριακά.

Κι αυτό γιατί αναφέρει την ηλικία των τεσσάρων φερόμενων ως τζιχαντιστών και κάποια ονόματα που ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιήσει με πλαστά διαβατήρια.

Τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική έχουν πραγματιοποιήσει ενδελεχείς έρευνες μέσω του δικτύου πληφοροριών και πληροφοριοδοτών που έχουν στο εσωτερικό της χώρας, με τις έρευνες να έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες.

Μάλιστα, πριν από λίγο με κατεπείγον σήμα της στις συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες, η ΕΥΠ ζητεί επιπλέον πληφορορίες για αυτά τα άτομα.
....................
Τελικα ζούμε μια παράνοια από παρανοϊκούς που κυβερνούν τον κόσμο αυτό!
Τι θέλουν να μας που και στέλνουν και επείγοντα σήματα !!!
Πιθανόν 4 τσιχαντιστές μπήκαν στην Ελλάδα !
Κανένα παρδαλό κατσίκι να γελάσει γιατι εμας μας εχει κοπεί η όρεξη?
Δηλαδή βρε UFA της ΕΥΠ και εσείς οι άλλοι πως ξέρετε πόσοι από τους 30.000 που ξεμπαρκάρουν στις παραλίες μας κάθε μήνα είναι τσιχαντιστές ή όχι ?
Έχετε καταντήσει την χώρα ξέφραγο αμπέλι και μετά σημαίνετε και συναγερμό !
Η προδοσία είναι αγνή λέξη για να σας την προσδώσουμε !
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...