loading...

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Εσπευσμένα στέλνουν Super Puma με άνδρες της ΥΜΕΤ στα νησιά μας που επικρατεί …»ΧΑΟΣ»

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και η κατάσταση τείνει να ξεφύγει απο κάθε έλεγχο ανά πάσα στιγμή με απρόβλεπτες συνέπειες!Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ζήσει πρόσφατα πολεμικές καταστάσεις και γνωρίζουν πως και πότε αν χρειαστεί να πολεμούν …Δεν θέλουμε να γίνουμε προφήτες αλλά όποιος πιστεύει ότι αυτή η Κατάσταση χωρίς μέτρα αποτροπής μπορεί να αλλάξει είναι γελασμένος !
Με τίποτα δεν θα θελήσουμε να ζήσουμε μια νυχτερινή εξέγερση Λαθρομεταταναστών υποκινούμενη σε ε΄να μικρό νησί ή μεγάλο νησί που τελεί υπό κατάληψη !
Στο μέτρο του δυνατό απεστάλησαν Αστυνομικές Δυνάμεις προς ενίσχυση των Αστυνομικών Δυνάμεων των νησιών !
Αυξάνεται το προσωπικό της αστυνομίας σε Λέσβο και Κω, με την αποστολή δυνάμεων από την Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οριακές καταστάσεις στην υποδοχή και διαχείριση των μεταναστών και προσφύγων που φτάνουν κατά χιλιάδες από τα τουρκικά παράλια.
Δύο διμοιρίες της ΥΜΕΤ ξεκίνησαν από την Αθήνα με προορισμό την Λέσβο και την Κω και μάλιστα εσπευσμένα, με με ελικόπτερα Σούπερ Πούμα του Πυροσβεστικού Σώματος.
Τη σχετική εντολή έδωσε ο αναπληρωτής γ.γ. αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης, Τζανέτος Φιλιππάκος, ύστερα και από παρέμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, προκειμένου να διατηρήσουν την τάξη κατά την ταυτοποίηση και την προσπάθεια των μεταναστών να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τον Πειραιά, που αποτελεί την πόρτα για τον προορισμό τους στις άλλες χώρες της Ε.Ε.
Όπως δήλωσε ο κ. Φιλιππάκος, η κατάσταση έχει ξεπεράσει προ πολλού τις δυνατότητες της χώρας και αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ανάληψη πρωτοβουλιών από την Ε.Ε., τόσο για την υποδοχή και προώθηση των μεταναστών, αλλά και προς την πλευρά της Τουρκίας, απ’ όπου καταφθάνουν κατά χιλιάδες οι πρόσφυγες.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...