loading...

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

"ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" | ΤΩΡΑ απόφαση ΒΟΜΒΑ απο τους αγρότες!! ΔΕΙΤΕ video.














          "ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" | ΤΩΡΑ απόφαση ΒΟΜΒΑ απο τους αγρότες!! ΔΕΙΤΕ video.Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες - Συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα – Ετοιμάζουν μπλακ άουτ σε όλη την χώρα

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες, οι οποίοι αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ζητώντας ρητά και κατηγορηματικά την άμεση ανάκληση του ασφαλιστικού.

Χθες, Τετάρτη (03/02/2016) η Πανελλήνια Συνέλευση Συντονιστικών Επιτροπών των κινητοποιημένων Αγροτών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Κατερίνη αποφάσισε την παραμονή στις αρχικές της θέσεις.

Οι αγρότες ζητούν ρητά και κατηγορηματικά την άμεση ανάκληση των προσχεδίων του νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, συνάντηση και διάλογο με τον πρωθυπουργό, ξεκάθαρη και ρητή θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για μη ψήφιση των νομοσχεδίων και απόρριψη των αναφερομένων προς εισήγηση προσχεδίων νόμου.
Ετοιμάζουν μπλακ άουτ οι αγρότες
Στη συνέλευση αποφασίστηκε επίσης περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πολύωρους αποκλεισμούς των εθνικών οδών, των αεροδρομίων και των λιμανιών αλλά και 24ωρο αποκλεισμό από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου έως και τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Παράλληλα, λόγω της σημερινής 24ωρης γενικής απεργίας στην οποία μετέχουν και όλοι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, αποφασίστηκε να παραμείνουν ανοιχτές οι εθνικές οδοί, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια για διευκόλυνση και ομαλή μεταφορά και μετακίνηση στους τόπους των συγκεντρώσεων.
Τέλος σημειώνεται ότι συστάθηκε και η επιτροπή που θα παραστεί στην συνάντηση της Νίκαιας στις 7 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της ενιαίας κατεύθυνσης του αγώνα όλων των μπλόκων.

Τα Τέμπη παρέμειναν χθες κλειστά για 12 ώρες από τις 10 το πρωί έως και τις 22:00 το βράδυ, ενώ για σήμερα οι αγρότες προσανατολίζονται να κρατήσουν ανοιχτή την Κοιλάδα, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι πολίτες θέλουν να μετακινηθούν για να μετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις απεργιακές κινητοποιήσεις ενώ για την Κυριακή έχουν καλέσει εκ νέου εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα στην Νίκαια στις 12 το μεσημέρι, για αποτίμηση του μέχρι τώρα αγώνα και παραπέρα συντονισμό.

Αποκομμένη η Κομοτηνή από τη Βουλγαρία
Στο μεταξύ, συνεχίζεται ο επ’ αόριστον ο αποκλεισμός του Τελωνείου Κήπων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα καθώς και ο προγραμματισμός για κλείσιμο των συνόρων και στο Βόρειο Έβρο...

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...