loading...

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ Ηράκλειο : Πάνοπλος Αλβανός διακινούσε ναρκωτικά.

Οπλισμένος σαν… αστακός ήταν ένας νεαρός Αλβανός για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά στη Χερσόνησο και την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τη σύλληψή του οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου.
 
Ο 20χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με 115,37 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δυο τρίφτες με υπολείμματα χασίς, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια σιδερογροθιά, ένα ξύλινο κλομπ μήκους 0,60 εκατοστών και ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδας» μήκους 0,22 εκατοστών! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε στον 20χρονο δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
 
Σε μια δασική περιοχή στο Ορεινό Ιωαννίνων εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα τρεις Αλβανοί ηλικίας 47, 21 και 35 χρόνων που είχαν περάσει παράνομα στη χώρα και μάλιστα ο 47χρονος είχε μαζί του μία κυνηγετική καραμπίνα με έξι φυσίγγια, για την οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής. Μάλιστα, σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen. Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο στη χώρα.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...